Přijď si zahrát LYNX PUBG DUO Cup na nové mapě
Esport PUBG Článek Přijď si zahrát LYNX PUBG DUO Cup na nové mapě

Přijď si zahrát LYNX PUBG DUO Cup na nové mapě

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

27. 6. 2018 18:26

První PUBG turnaj na Sanhoku.

Reklama

Tento víkend se vracíme se značkou LYNX k dalšímu turnaji ze série pravidelných PlayerUnknown’s Battlegrounds Cupů. Tentokrát se bude hrát na nové mapě Sanhok s formátem Duo FPP, budeš mít jedinečnou příležitost si vyzkoušet novou mapu v kompetitivním souboji. Celým turnajem vás opět provede Nikolai “Mazarini” Lazarev.

I když hra PlayerUnknown's Battlegrounds nabízí mnoho módů, tak jsme pro tuto speciální příležitost vybrali formát DUO FPP. Na nové mapě najdeme vyrovnaný počet lootu a zaručeně se mezi účastníky projeví menší znalost mapy Sanhok. Neváhej a využij tuhle jedinečnou příležitost kompetitivních soubojů na nové mapě. Registrace do turnaje bude omezená na 128 týmů pro tento turnaj.

Celkově se za jeden turnaj odehrají 2 kvalifikační zápasy (Bo2) v každém balíku. K dispozici budou celkem 3 balíky. V prvních dvou balících bude počet týmů omezen na 43 a v posledním balíku na 42. Ze všech balíků postoupí nejlepších 12 týmů do finále. Všichni postupující budou automaticky převedení do finálového turnaje, kde se odehrají 3 zápasy (Bo3).

 

Sleduj LYNX PUBG sobotní turnaj online na twitch.tv!

Ani ti, co rádi sledují nepřetržité souboje na život a smrt mezi hráči online, si nepřijdou zkrátka, protože celý turnaj bude vysílaný online. Od první do poslední minuty budete moct sledovat akci v podobě kvalifikačních zápasů a finále v podání streamera a hráče Nikolai "Mazarini" Lazareva na jeho Twitch kanále, kde bude celý průběh ultimátních soubojů a napínavých momentů komentovat. 

 

Zaregistruj se do turnaje a vyhraj s partnerem LYNX!

Ve čtvrtek, tj. 28. 6. 2018, od 20:00 se otevírá registrace do turnaje, tak se neváhej přihlásit, protože celkový počet registrací je omezen na 128 (tedy 256 hráčů). 

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

 

 

Pravidla: LYNX | PUBG Duo Cup Pravidla

 

A jaké ceny si odnesou ti nejlepší?

1. místo / hráč

Hra (PC) Kingdom Come: Deliverance

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama