Přijď změřit síly na LYNX Hearthstone Nightcupy o 1000 Kč
Esport Hearthstone: Heroes of Warcraft Článek Přijď změřit síly na LYNX Hearthstone Nightcupy o 1000 Kč

Přijď změřit síly na LYNX Hearthstone Nightcupy o 1000 Kč

Nicolas Heller

Nicolas Heller

2. 10. 2018 17:04

Přijď změřit síly na LYNX Hearthstone Nightcupy o 1000 Kč

Reklama

Léto už je minulostí a sychravý podzim klepe na dveře. My ti ale přinášíme pořádný důvod k radosti a nuda tě rozhodně nečeká! Po krátké prázdninové pauze se na scénu vrací Hearthstone Nightcupy, a ty tak dostaneš možnost postavit se tváří v tvář svým soupeřům.

A pokud jsi opravdu tak dobrý a dokážeš je překonat, můžeš si na Grunexu hraním i vydělat - tak, jako to dělají profesionální hráči. Grunex společně s partnerem LYNX zahajuje turnajovou sérii v Hearthstone, kde se hraje o PC hry, slevové vouchery a peněžní prizepool.

Formát turnaje

Těšte se na dvě kvalifikace, ve kterých se bude hrát kromě cen i o postup do finále, kam se dostanou vždy čtyři nejlepší. Ve finále pak budou hráči soupeřit i o peníze. Tak se neváhej přihlásit a ukázat, že si některou z cen zasloužíš!

První kvalifikace: LYNX | Hearthstone 1v1 Nightcup #1 Druhá kvalifikace: LYNX | Hearthstone 1v1 Nightcup #2 Finále: LYNX | Hearthstone 1v1 Finále #1

Zaregistruj se do turnaje a vyhraj super ceny!

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

Ceny pro vítěze kvalifikací

  • 1. místo: PC hra z výběru v hodnotě až 1000 Kč + voucher na nákup na czc.cz + postup do finále turnaje
  • 2. místo: voucher na nákup na czc.cz + postup do finále turnaje
  • 3. místo: voucher na nákup na czc.cz + postup do finále turnaje
  • 4. místo: postup do finále turnaje

​​

Podmínkou pro vyplacení PC hry je účast alespoň 20 hráčů v turnaji. Podmínkou pro vyplacení slevových voucherů je účast alespoň 32 hráčů v turnaji.

Ceny pro vítěze finále 

  • 1. místo: 700 Kč
  • 2. místo: 300 Kč
  • 3. místo: PC hra z výběru v hodnotě až 1000 Kč

Ujisti se, že máš na Grunexu správně vyplněný profil a čekej na otevření registrací do kvalifikací. A začni trénovat, protože výhry stojí za to!

Budeš se držet zavedených balíků nebo si snad troufneš experimentovat s méně hranými kartami z Boomsday Project? Je to jenom na tobě!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama