Připravte se na Niceboy ORYX CS:GO 5v5 Cup
Esport CS:GO Článek Připravte se na Niceboy ORYX CS:GO 5v5 Cup

Připravte se na Niceboy ORYX CS:GO 5v5 Cup

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

28. 8. 2020 15:42

Registrace do Niceboy ORYX CS:GO 5v5 Cupu se otvírají už teď. Zabojujte o hodnotnou odměnu!

Reklama

Nezáleží na tom, jestli preferuješ Tčka nebo CTčka, jde jen o jedno! Být nejlepší a vyhrát. Společně se značkou herního vybavení Niceboy ORYX jsme pro vás připravili další turnaj v populární taktické střílečce Counter-Strike: Global Offensive. Niceboy ORYX CS:GO 5v5 Cup se odehraje 28. srpna - 11. září. Kvalifikace započnou už příští pátek. Pro ty nejlepší střelce jsou připraveny prizemoney v celkové výši 20 000 Kč a herní periferie.

Zkrátka nepřijdou ani diváci na streamu, pro které bude připravená soutěž o nejnovější ultralehké herní myši a herní dresy Niceboy ORYX! Sledujte tak živě celý turnaj vysílaný na twitch kanále profesionálního CS:GO hráče a streamera Davida "KAPARZO" Laciny.

Formát turnaje

Niceboy ORYX CS:GO 5v5 Cup se skládá ze dvou kvalifikačních kol a Grand Finále. Vše se odehraje ve formátu 5v5 single elimination bracket.

Kvalifikace jsou na programu 28. srpna a 4. září. Všechny kvalifikační zápasy se hrají BO1. Nejlepší 4 týmy z každé kvalifikace postoupí do Grand Finále.

Grand Finále tě čeká 11. září. TOP 8 týmů se nejdřív utká formátem BO1, z nich následně TOP 4 týmy zabojují o umístění formátem BO3.

Sleduj a soutěž na twitch.tv/kaparzogo

Všechny hrací dny v Niceboy ORYX CS:GO 5v5 Cup budou živě vysílané a komentované profesionálním CS:GO hráčem a streamerem Davidem "KAPARZO" Lacinou na jeho twitch kanále.

Během všech hracích dní se můžeš přímo na streamu zúčastnit soutěže o zbrusu novou herní myš s ultralehkým designem Niceboy ORYX M666 Deamon, která disponuje špičkovým spínačem Pixart s citlivostí až do 10 000 DPI, a herní dres Niceboy ORYX! Tak si nezapomeň stream naladit!

Zaregistrujte svůj tým už teď!

Registrace do Niceboy ORYX CS:GO 5v5 Cupu se už nyní otvírají, tak se neváhejte se svým týmem zapsat! K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje.

Pravidla pro tento turnaj: ZDE

Odměny pro nejlepší týmy

Eliminujte všechny ostatní týmy a získejte lákavou odměnu v celkové výši 20 000 Kč a herní myši od Niceboy ORYX pro všechny členy týmu, kterou si mezi sebe rozdělí nejlepší 3 týmy.

  • 1. místo: 12 500 Kč + 5x herní myš Niceboy ORYX M666 Deamon
  • 2. místo: 5 000 Kč + 5x herní myš Niceboy ORYX M666 Deamon
  • 3. místo: 2 500 Kč + 5x herní myš Niceboy ORYX M666 Deamon

Rush B s Niceboy ORYX a Grunex.com!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama