Připravuje Fortnite novou malou mapu?
Gaming Fortnite Článek Připravuje Fortnite novou malou mapu?

Připravuje Fortnite novou malou mapu?

Jaroslav Lukeš

Jaroslav Lukeš

1. 5. 2020 14:05

Připravuje Fortnite novou malou mapu?

Reklama

Podle nejnovějších úniků od dataminerů to vypadá, že se do Fortnite dostane zbrusu nová mapa. Co je však překvapivé, že nepůjde o mapu pro Battle Royale ani jinou bojovou činost. Vypadá to, že  se bude jednat o sociální ostrov, kde půjde relaxovat s přáteli a věnovat se různým hrátkám.

Uprostřed se má nacházet náměstí, kde pomocí telefonních budek půjde měnit skin přímo během hry. V okolí se pak nachází ikony, které naznačují, že půjde se účastnit jiných hříček, které nebudou obnášet zbraně. Máme tu ikonu fotbalu, který je ve hře vlastně od začátku. Že by nový fyzikální engine umožnil regulérní "Fortnite Fifa"? Dále to vypadá na nějaké výzvy s glidery, závody lodí, pěšky nebo herními vozidly.

Podle leakera mapu brzo začne Epic testovat na svých serverech, takže bychom se jí mohli dočkat relativně brzy. Fortnite je fenomén a mnoho lidí spojil dohromady, proto nápad pro pouhou relaxaci ve hře a soutěžení v něčem jiném než střelbě zní jako celkem logický krok, kam se Fortnite může ubrat. Víceméně to znamená, že chce být místem, kde se potkáváte se svými přáteli i když zrovna nechcete sbírat Victory Royale nebo tvořit v režimu Creative.

Připravuje Fortnite novou malou mapu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama