Pro hraní F2P nebude nutné Xbox Live Gold
Zajímavosti Článek Pro hraní F2P nebude nutné Xbox Live Gold

Pro hraní F2P nebude nutné Xbox Live Gold

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 1. 2021 15:36

Xbox vrátil navýšení ceny za XLG s bonusem navíc.

Reklama

O zprávě oznamující zvyšování cenu Xbox Live Gold jsme ani nestihli zveřejnit a celá situace se naprosto změnila. Původní tisková zpráva oznamovala zvyšování ceny služby Xbox Live Gold o několik desítek až stovek korun. Hráčům se ale tato zpráva vůbec nelíbila.

Pod tweetem s oznámením se tak strhla obrovská lavina kritiky, kterou vedení asi nečekalo. Několik hodin po avizování změny se tak Xbox rozhodl zvýšení cen vrátit zpátky a dát k tomu bonus navíc.

Dnes jsme to pokazili a správně jste nás upozornili. Spojení a hraní s kamarády je základní část gamingu a nedokázali jsme splnit očekávání hráčů, kteří na toto spojení spoléhají každý den. Výsledkem tedy je, že nebudeme měnit cenu za Xbox Live Gold. Měníme tuto situaci v možnost, jak více ukázat, že jsou hráči centrem našeho zaměření. Pro hraní free-to-play her tak nebude nutné vlastnit Xbox Live Gold.

Všechny F2P hry, které by tradičně vyžadovali na Xboxu pro hraní online službu XLG jí nově vyžadovat nebudou. Všechny tyto hry si tak budeme moct zahrát zcela zdarma.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama