Průběžné první místo v Grunex Masters drží VIKÜRVI
Gaming Článek Průběžné první místo v Grunex Masters drží VIKÜRVI

Průběžné první místo v Grunex Masters drží VIKÜRVI

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 11. 2021 22:39

Podaří se jim vyhrát celé Grunex Masters?

Reklama

Několikaměsíční liga Grunex Masters konečně dospěla do svého finále. Na úplném začátku se kvalifikacemi snažilo prodrat více jak 180 týmů, do hlavní části jsme ale mohli pustit jen těch 24 nejlepších. Z těch se nakonec vyklubaly tři bojechtivé balíky, jenž se musely skrze hlavní část prodrat co nejvýše v žebříčku a po týdnech soubojů si zajistit místo v Grand Finále, které dnes započalo.

V tuto chvíli už máme za sebou první hrací den Grand Finále, který byl neskutečně napínavý, ale nakonec dost přesvědčivý. Už od první hry totiž dominovali borci z týmu VIKÜRVI, kteří si zajistili rovnou tři neskutečné výhry, a to dvakrát na Miramaru a jednou na Erangelu.

Ne vždy se jim ale dařilo. Třetí hra se sice hned po sedmi minutách stala osudnou pro tým FADEE, skrze velice kruté zóny a přesuny se ale nakonec do poslední čtveřice na mapě probojovalo Yikees, Burgir, FastAsFanda a Cryptova. Tým pod vedením Hawkiho si ale velice chytře počkal za skalami a jakmile Yikees vyčistili prostor, Burgir spustil nekompromisní ofenzivu, která skončila vítězstvím.

Ani čtvrtá hra, tedy první Erangel, se VIKÜRVI moc nepovedl. Tentokrát ale Nowikk a spol. vypadli v top 10, kde jim nevyšla rotace a po nájezdu na Burgir byli střelci nelítostně udoláni. Souboj mezi stromy nakonec skončil zdlouhavým soubojem Team Gravity a K4piim, který se sice snažil jak mohl, proti třem ale neměl šanci – tím si Team Gravity zajistil 18 bodů.

Poslední hra byla pořádně divoká, po necelých sedmi minutách totiž Cryptova vyřadila Old School Fools. Řežba pokračovala napříč celým zápasem, se čtvrtým shiftnutím zóny se totiž podařilo během pěti minut vyhladit 8 týmů a do finální čtyřky se těsně probojovali VIKÜRVI, Renegades, Gifted.uRage a Bez Padáku Hop, přičemž jenom Gifted se do posledních bojů dostali v plném počtu – to jim také zajistilo cenné vítězství a velice potřebných 21 bodů.

Zbylé tři zápasy a napříč celým prvním dnem ale naprosto dominovali právě VIKÜRVI, do celkové tabulky si odnesli krásných 83 bodů a prozatímní první místo. Nic ale není ztraceno – zítra nás čeká druhý den Grand Finále Grunex Masters, ve kterém se celé pořadí může úplně otočit. Přijďte tak zafandit svému oblíbenému týmu – od 14:00 na twitch.tv/spajkk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama