Průběžné výsledky Grand Finále Grunex Masters - Entropiq ztrácí, vede Enterprise
Gaming PUBG Článek Průběžné výsledky Grand Finále Grunex Masters - Entropiq ztrácí, vede Enterprise

Průběžné výsledky Grand Finále Grunex Masters - Entropiq ztrácí, vede Enterprise

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 5. 2021 09:59

Kdo si odnese prize pool v hodnotě 80 000 korun?

Reklama

Nejlepší šestnáctka CZ/SK PUBG scény, tři ostřílení komentátoři a snaha o co nejlepší umístění. Včerejší den patřil finálovým soubojům Grunex Masters, které byly až do poslední sekundy neuvěřitelně napjaté. Naplnili favoriti své ambice a jak vypadá celkové umístění po prvních šesti mapách?


První hra byla skutečně divoká. Zóna totiž tlačila hráče do města, všechny souboje se tak odehrávaly na close range. Celé dění spělo do jediné budovy, přičemž poslední zóna končila přímo v jejím středu. PUBG opět nezklamalo a této bláznivé zóny využil Crowley z týmu Ztraceni, kteří si díky tomu odnesli 10 bodů za umístění a celkové 2. místo v tabulce. Avšak první místo patřilo celku Enterprise, který si z prvního Miramaru odnesl neuvěřitelných 11 killů.

Bláznivé zóny naskakovaly téměř celý Miramar. Z druhé hry si výhru sebrali střelci z Fadee Gaming s osmi killy a neuvěřitelným 2250 poškození. Třetí a poslední Miramar nakonec patřil borcům z do srodka.

Grand Finále následně přešlo na klasiku klasik, tedy Erangel. Zde se složení vedoucích týmů značně proměnilo a první Erangel ovládl zkušený a favorizovaný celek Entropiq, který skončil na prvním místě s 12 killy a 2630 poškození. Přitom na páté mapě už zelení tolik štěstí neměli a skončili na úplně posledním místě. Zlatá medaile tentokrát opět připadla zkušeným sniperům z Enterprise. Poslední mapa prvního dne opět pořádně zamíchala kartami a 10 bodů za první místo si odnesli eEriness Marvo.


A jak vypadá umístění po prvním finálovém dni? Průběžné první místo s celkem 62 body připadá borcům jANYY, rusye, Jackuobo a marb0- z Enterprise. Tím ale rozhodně nemají vyhráno, druhý finálový den totiž může celou tabulku kompletně otočit. Probudí se Entropiq a vystřílí si své dominantní postavení na české kompetitivní scéně? Nebo si 40 000 korun odnesou někteří nováčci? To se dozvíme už zítra – přijď zafandit svému oblíbenému týmu od 15:00 na twitch.tv/spajkk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama