pruzkum-mezi-hraci-jaky-maji-internet-vyhraj-smartphone-za-8-000-kc
Esport Článek Průzkum mezi hráči, jaký mají internet? Vyhraj smartphone za 8 000 Kč!

Průzkum mezi hráči, jaký mají internet? Vyhraj smartphone za 8 000 Kč!

Josef Cón

Josef Cón

4. 11. 2016 13:13

Zajíc nebo želva? Vyplň krátký průzkum o rychlostí svého internetu a získej smartphone Samsung Galaxy A5 (2016)

Reklama

SOUTĚŽ JE UKONČENA

Náhodně vybraným výhercem telefonu se stává Mirabe1ka - prosíme odpověz na otázku na svém mailu. Děkujeme všem za účast a přejem hodně štěstí v příští soutěži.


Rychlost vytáčeného připojení je zdá se už navždy pryč, ale stýskat se nám rozhodně nebude, že?:). Doba pokročila, zrychlila se a stejně jako si neumíme představit život bez rychlého cestování, "líný" internet je pro nás leckdy frustrující. Zvlášť pak, když jste hráč počítačových her a dbáte na stabilitu, odezvu nebo právě rychlost. Protože co si budeme povídat, čekat na stažení aktualizací vaší oblíbené pařby, když už vaši kamarádi dávno brázdí servery rozdělují headshoty, ničí věžky či prorážejí pancíř svými projektily, je slušně řečeno k naštvání. Vysoký ping a časté pády internetu jakbysmet.

Zajíc nebo želva?

Rozhodli jsme se zjistit, jaký je nynější standard připojení hráčů počítačových příp. konzolových her! A při té příležitosti odměnit jednoho z respondentů velmi lákavou cenou, chytrým telefonem Samsung Galaxy A5 (2016).

Samsung GALAXY A5

Luxusně vyhlížející chytrý telefon Samsung Galaxy A5 (2016) je štíhlý a výkonný smartphone s osmijádrovým procesorem, který kombinuje sofistikovaný vzhled kovového unibody těla, štíhlý profil, rychlé připojení LTE a skvělé funkce pro oblíbená selfie. Vaše selfie fotky budou mnohem živější a prohlédnout si je budete moci na velkém 5,2" Super AMOLED displeji. Předností je též technologie Quick Charge umožňující dobít baterii telefonu pro celodenní provoz během několika desítek minut.

Průzkum mezi hráči, jaký mají internet? Vyhraj smartphone za 8 000 Kč!

Si hráč a chceš se zúčastnit průzkumu? Pokračuj v odkazu níže. Pro hlasování je nutné se registrovat - účet na grunexu si můžete vytvořit zde. Stačí pár kliknutí, nebo ještě jednodušší registrace přes facebook. Průzkum trvá deset dní do 31.10. 2016 do 20:00. Vítěze vybereme náhodně a vyhlásíme na našem facebooku o den později.

> POKRAČUJ ZDE NA PRŮZKUM <

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama