První trailer, časová linie a datum odhalení Life Is Strange 2
Gaming Článek První trailer, časová linie a datum odhalení Life Is Strange 2

První trailer, časová linie a datum odhalení Life Is Strange 2

Jakub Osička

Jakub Osička

7. 8. 2018 12:45

Druhý díl naší oblíbené série Life Is Strange o sobě opět dává vědět.

Reklama

Milovníci příběhových her a emočního teroru, zbystřete! Druhý díl naší oblíbené série Life Is Strange o sobě opět dává vědět. Tentokrát studio DONTNOD odhaluje první skutečný trailer, ve kterém můžeme vidět alespoň malý náznak děje chystaného druhého pokračování, které se pokusí navázat na veleúspěšný první díl a pozitivně přijatý prequel Before the Storm.

Kde jsme a kdy jsme?

Studio nás ovšem napíná, jak jen může, a trailer je krátký a dost neurčitý. Na druhou stranu ale známe rok, ve kterém se hra pravděpodobně bude odehrávat podle data nahrávky z kamery automobilu. Jen pro zopakování - prequel Before the Storm se odehrával v roce 2010, klasické Life Is Strange o tři roky později a nedávno vydaná Dobrodružství Kapitána Spirita, která byla jakýmsi předvojem právě očekávané dvojky, o další tři roky později v zimě. Už podle náhledového obrázku níže uvedeného videa můžete vidět, že nové video bylo pořízeno 28. října 2016, tedy ve stejném roce.

V traileru za celou dobu uvidíte jedinou postavu - policistu, který hlásí kód 10-10, což má značit probíhající fyzický konflikt. Poté se rozbíhá do akce... a pak? Těžko říct, nicméně vypadá to, že nadpřirozené schopnosti nás podle všeho neminou ani tentokrát, což už vlastně potvrdil i Captain Spirit. Každopádně už 20. srpna bude hra oficiálně odhalena. Ano - datum vychází přesně na den před začátkem konference Gamescom. Už brzy se tedy pravděpodobně dozvíme mnohem více.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama