Psychonauts zdarma v Humble Store
Hry zdarma Článek Psychonauts zdarma v Humble Store

Psychonauts zdarma v Humble Store

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 9. 2017 14:06

Akční dobrodružná plošinovka, která si drží velmi pozitivní ohlasy, je v Humble Store zdarma.

Reklama

 

Psychonauts zdarma v Humble Store

 

Máme tady další velkorysé gesto ze strany Humble Store. Nedávno jsme měli možnost získat zdarma kompletní první sezónu příběhovky The Walking Dead od TellTale a ještě jsme ani nestihli vydechnout a máme tady další pecku.

Nahlédněte do mysli druhých

Tentokrát můžete v časově omezené nabídce získat zdarma plošinovku Psychonauts, která se těší ohromné popularitě i po mnoha letech od vydání. Zaujme hlavně originálním příběhem, zvláštní hratelností a vůbec nápaditostí celého děje. Postavíte se do role hlavního hrdiny Razputina, který se touží stát jedním z Psychonautů - zvláštních agentů, kteří se dokáží vnořit do mysli jiných lidí a tam dělat - no, vlastně cokoliv si zamanou.

Nechybí zajímavé prostředí, které dynamicky spojuje "skutečný" svět dětského tábora psychonautů a "duševní" alternativu při postupu zajímavým přiběhem. Psychonauts zkrátka dnes už patří ke klasice a rozhodně by neměli ve vaší Steam knihovničce chybět.

Stačí se zaregistrovat na Humble Store a hru přihodit do košiku. Nemusíte pak zadávat žádné platební údaje - hra se vyúčtuje jako položka zdarma. Na získání hry máte čas do sobotních 19:00, poté nabídka končí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama