[PUBG] 5. sezóna končí
Gaming PUBG Článek [PUBG] 5. sezóna končí

[PUBG] 5. sezóna končí

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

8. 1. 2020 14:54

Dokončete poslední mise a vyberte si odměny, 5. sezóna končí.

Reklama

Sezóna 5 v PUBG začala v říjnu a pomalu ale jistě se dostává ke svému konci. Toto období bylo kratší, než 4. sezóna v létě, i tak jsme ale měli možnost plnit zajímavé mise a dostávat zajímavé odměny. Sezóna brzy končí, nezapomeňte si tedy splnit poslední mise, které jste ještě nestihli a vybrat si tak vaše odměny.

Konec sezóny

  • PC - 15.1.2020 v 1:30 
  • Konzole - 21.1.2020 v 10:00 

Survivor Pass: Badlands

Prémiové Survivor Pass: Badlands účty budou dostupné do 15.1.2020 do 1:00. Po skončení sezóny již nebude možné kupovat kupóny ke zvýšení úrovně nebo plnit mise. Tyto kupóny, které zůstanou ve vašem inventáři nepoužité, vám nebudou smazány a bude možné je použít v následujících sezónach.

Nevyzvednuté skiny, kupóny (bílé, žluté, modré) nebo XP mohou být vybrány kliknutím na "Claim all" tlačítko. Odměny mohou být vyzvednuty pouze před pravidelnou údržbou serveru do 22.1 (konzole 30.1.). Po skončení doby k vyzvednutí už nebude možné nic získat, ujistěte se tak, že si vše vyberete ještě během sezóny.

[PUBG] 5. sezóna končí

Survival Title System

Odměny za dosažený titul mohou být vyzvednuty v záložce SEASON - OVERVIEW - TITLE REWARDS, do kterých se dostanete přes lobby. Všechny tři typy kupónů získané v sezóně 5, které vám zůstaly nevyužity, budou smazány 22.1. (konzole 30.1.), ujistěte se tak, že je spotřebujete.

[PUBG] 5. sezóna končí

Survival title odměny budou uděleny všem, kteří v této sezóne dosáhli vyššího titulu než "Novice". Odměny by měly být uděleny během jednoho dne, pokud se stane, že vám nebude udělena i přes zjevný nárok, kontaktujte PUBG Customer Service.

Hráčům, kteří získali titul jakýmkoliv porušováním pravidel PUBG, mohou být účty omezeny nebo budou z účtu odstraněny všechny sezónní odměny.

[PUBG] 5. sezóna končí

Váš survival titul bude resetován, jakmile začne nová sezóna. Váš předchozí titul (ze sezóny 5) bude použit k určení umístění v nové sezóně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama