[PUBG] Bitva národů má vítěze
Gaming PUBG Článek [PUBG] Bitva národů má vítěze

[PUBG] Bitva národů má vítěze

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

24. 12. 2019 05:14

Češi patří mezi první tři nejlepší týmy v Evropě.

Reklama

Cesta to byla dlouhá a pro celý tým náročná, ale nakonec se českému týmu povedlo urvat třetí místo v GLL turnaji s názvem Nations Royale. V tomto turnaji šlo o poměření sil 32-členných týmů z každé země. Každý tým měl určen svého generála, který komunikoval společně s kapitány jednotlivých týmů po 8 členech. Český tým v celém turnaji překonal několik těžkých soupeřů jako jsou Nizozemsko, Norsko, Turecko, Dánsko a Finsko. Všechny tyto soupeře jsme porazili a dostali se do finále turnaje, kde na nás čekalo Německo. V tomto článku jsme informovali, že na finále budou generálové jednotlivých týmů pozváni do Švédska na LAN, odkud budou komunikovat se svými týmy. Bohužel, z tohoto plánu nakonec sešlo a GLL pozvánku zrušilo. Generálové tak zůstali ve svých zemích a hrálo se klasicky jako celý turnaj.

Před začátkem finále vypadal paovuk týmů takto:

[PUBG] Bitva národů má vítěze

Sešli se finalisté z každé soutěže, tzv. lower a upper bracket. V turnaji proti Finsku Česko vyhrálo 4:0 a zajistilo si tak postup o přímý boj do celkového finále a třetí místo. Pro postup do finále jsme ovšem ještě museli porazit protivníka, který vzešel z turnaje ze skupiny Rusko - Německo jako proherní. V této skupině prohrálo Německo, a tak se stali jediným týmem, který nám stal v cestě za výhrou.

První hranou mapou proti Německu byla Vikendi, která se našemu týmu vůbec nepovedla a Německo s přehledem urvalo vítězství s 19 zbylými hráči. Druhou mapou byl Erangel, kde i přes dobré záměry českého týmu pracovat se zónou, která se objevila na Military Island, a jasnou poziční výhodou našeho týmu, jsme prohráli a Německu zbylo 9 hráčů. Třetí hra byla taktéž na Erangelu a co se týče zóny, jakoby z oka vypadla předchozí hře. Zóna se totiž znovu objevila na jižní straně Erangelu - Military Island a Češi tak měli možnost napravit svůj zmar z předešlé hry, protože znovu měli poziční výhodu díky rychlým rotacím. I tak ale Německo znovu zvítězilo s 19 zbylými hráči. Čtvrtá hra se hrála na Sanhoku, kde Němci dokázali, že nejsou nehratelní. Česko na této mapě zvítězilo s 23 zbylými hráči. Poslední mapou byl Miramar, kde ale Německo zpečetilo svoji dominanci a výhrou 4:1 na zápasy postoupilo do finále s Ruskem. Česko tak zůstalo na 3. místě turnaje.

Finále Německo - Rusko vyhrála rudá mašina 4:2 a stává se tak evropským šampionem GLL Nations Royale. Česko se ovšem vůbec nemusí stydět za 3. místo, porazilo opravdu mnoho těžkých soupeřů a naší reprezentaci v čele se spajKKem tímto děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama