[PUBG] Další datamine dávka odhaluje nový dopravní prostředek
Gaming PUBG Článek [PUBG] Další datamine dávka odhaluje nový dopravní prostředek

[PUBG] Další datamine dávka odhaluje nový dopravní prostředek

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

13. 12. 2019 14:51

A to zdaleka není vše.

Reklama

Dataminer PlayerIGN nás na svém Twitteru informuje o mnoha novinkách, které ještě ani nebyly oznámeny, ale jsou plánovány k přídáni do hry. Tento dataminer se zabývá dolováním informací z přípravných PUBG kódů a po nedávném vydolování zmínky o nové mapě Rapide přichází s další dávkou. Tentokrát se má jednat o nové animace, nové vozidlo, herní systém a v neposlední řadě našel také soubory obsahující umělou inteligenci rozdílnou od té, která ovládá zombie mód v custom hrách, což by znamenalo přidání botů do hry.

Nové vozidlo

Dvoumístný motorový kluzák

[PUBG] Další datamine dávka odhaluje nový dopravní prostředek

Odvážným krokem PUBG je zřejmé plánování tohoto nového kluzáku. Z obrázku je vidět, že je opatřen motorem a může poskytnout přelet až dvěma pasažérům. Tuto novinku dokazuje i přidání nové animace, která ukazuje pohyb spolupasažéra při míření zbraní z tohoto kluzáku a také při řízení kluzáku.

Bugina na dálkové ovládání

Dalším novým "vozidlem" má být bugina na dálkové ovládání. V tomto případě se ale pravděpodobně nebude jednat o vozidlo do hry, ale pouze o animaci do lobby. Nabízí se tak možnost přidání této malé buginy jako pohyblivý prvek do Vánočního lobby nebo tato animace souvisí s novou neoznámenou mapou Rapide. Spekuluje se totiž, že bude mít závodní charakter.

[PUBG] Další datamine dávka odhaluje nový dopravní prostředek

Náhodný battle royale systém

O tomto systému zatím nemáme moc informací, ale z názvu lze odvodit, že by se mohlo jednat o rotační systém herních módů.

Nové animace

Jak bylo zmíněno výše, kromě nových animací do kluzáku přibyly i další. Jedná se o parkour animaci pádu, která nemusí být jediná. Pravděpodobně by tak nahradila animaci, která je ve hře nyní. Když skočíte z větší výšky, vaše postava se prohne v kolenou a lehce se opře o zem. Nová animace by vaší postavě zaručovala kotoul, který zmírní pád. Na shrnutí všech vydolovaným novinek se můžete podívat ve videu od uživatele PlayerIGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama