[PUBG] Entropiq a Inside Games si razí cestu do Finska [PSL]
Esport PUBG Článek [PUBG] Entropiq a Inside Games si razí cestu do Finska [PSL]

[PUBG] Entropiq a Inside Games si razí cestu do Finska [PSL]

Gta125

Gta125

11. 2. 2020 13:56

Entropiq a Inside Games naprosto zničili 4. kolo PSL Season 5. Bohužel CZC.eSuba a EXORS Gaming konči.

Reklama

Čtvrtého kvalifikačního kola na Finskou PSL se účastnily 4 české týmy EXORS Gaming, InsideGames, Cucuru,CZC eSuba a Entropiq.

Dnes se hráči Entropiq vyspali opravdu dobře, jelikož si dokázali připsat celkem tři výhry z celkových šesti map, konkrétně na mapách Miramar, Sanhok a Erangel. Na Sanhoku byli hráči Entropiq opravdu při chuti. Nastříleli si neuvěřitelných 21 fragů. Tím si dokázali získat solidní náskok před ostatními a v celkovém bodování pak 1. místo s náskokem 22 bodů na druhé NoLeadIG.

Druhým českým postupujícím jsou InsideGames, kterým se především dařilo na Sanhoku. Zde je vyřadili na třetí pozici Entropiq, kteří mapu vyhráli. Především pak poslední mapa Erangel byla výborně zahrána od InsideGames, kdy v závěru dokázali eliminovat jak hráče z SmileyFace, tak Pyrsos Esports a s 10 fragy si tak připsali i 10 bodů za výhru. Z šestého místa se podařilo postoupit i Cucuru, kteří na Sanhoku získali druhé místo a vždy se jim dařilo jim dařilo umisťovat na bodovaných pozicích.

Bohužel CZC.eSuba a EXORS Gaming vypadávají na 12. a 13. místě. Dnes jim zóny nepřáli a i přes chytré rotace a přesnou mušku dokázali vykřesat nejlépe 3. místo pro eSubu a 4. místo pro EXORS na druhém Miramaru. Pro ně tedy dneškem končí PSL Seasos 5.

Podívejte se na kompletní přehled PSL S5 Round 4 LB.

Čeští hráči byli dnes jako utržení ze řetězu

Top fraggerem čtvrtého kola se stal EIQ_Hawki se 17 zářezy. Zbylé ocenění pro jednotlivce si odnesli IG. PiXeL1K dokázal nastřílet přes 3000dmg a také naběhal nejvíce ze všech po vlastních nohách (13 km). Spoluhráč FreeKill si pak připsal ocenění za nejdelší kill z necelých 600 m a nejdéle žijícího hráče za všechny mapy - nahrál 142 minut.

[PUBG] Entropiq a Inside Games si razí cestu do Finska [PSL]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama