PUBG Invitational na IEM Expo Katowice 2018
Esport PUBG Článek PUBG Invitational na IEM Expo Katowice 2018

PUBG Invitational na IEM Expo Katowice 2018

Jakub Osička

Jakub Osička

14. 1. 2018 04:04

Blíží se další velký turnaj v Playerunknown's Battlegrounds. Proběhne u našich polských sousedů.

Reklama

Spekulace jsou oficiálně potvrzeny. Playerunknown's Battlegrounds bude věnována pozornost i na Intel Extreme Masters v Polsku už v únoru. Dočkáme se solidně velkého turnaje.

PUBG Invitational

ESL nám přináší další významný turnaj, ve kterém se utkají špičkoví hráči populárního battle-royale Playerunknown's Battlegrounds. Pro polské fanoušky to bude premiéra v jejich domovině.

PUBG Invitational se uskuteční o víkendu 24. - 25. února při probíhající události IEM Expo. Expo probíhá v konferenčním centru naproti proslulé arény Spodek, kde se mimochodem souběžně bude odehrávat obrovský Dota 2 major.

 

Celkový price-pool činí slušných 50 000 USD. Účastnit se bude celkem 16 týmů, z nichž 9 obdrží přímé pozvání (tři týmy za region Severní Ameriky, tři za Evropu a tři za Asii). Zbylých 7 týmů se bude muset kvalifikovat v otevřených zápasech pro 512 týmů. Tyto kvalifikace proběhnou 20. - 21. ledna na ESL Play. Kvalifikační sloty jsou opět rozděleny dle regionů - tři pro Severní Ameriku, tři pro Evropu a jeden pro Jižní Ameriku.

Vstup zdarma nebo s přednostním právem

Co je na polských IEM turnajích asi nejpřívětivější, je skutečnost, že se události můžete snadno zúčastnit. Katovice jsou poměrně blízko českých hranic, dálniční spojení ve směru od Ostravy není v Polsku zpoplatněno a hlavně - samotný vstup na akci je zdarma. Můžete si ale zakoupit vstupenky, které vás zachrání od poměrně dlouhého čekání ve frontě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama