PUBG - Jak vypadá nový deathmatchový event
Gaming PUBG Článek PUBG - Jak vypadá nový deathmatchový event

PUBG - Jak vypadá nový deathmatchový event

Jakub Osička

Jakub Osička

14. 4. 2018 09:45

War Mode přichází do PUBG. Co nabídne, se dozvíte v našem článku.

Reklama

Válka je tady! Tedy aspoň válečný mód v běžném provozu na serverech Playerunknown's Battlegrounds. Od dnešního dne si můžete dle libosti vyzkoušet deathmatchovou variantu oblíbeného battle-royale. Bohužel je ale zatím dostupná opět jen krátkodobě v rámci samostatného eventu. Sami ovšem doufáme, že vývojáři tímto způsobem mód spíše testují a časem jej budeme mít k dispozici běžně.

Válečné hry

Vše odstartovalo v dnešních ranních hodinách a event bude k dispozici až do pondělní čtvrté ranní. Hrají se squady po 10 lidech na Erangelu v obou provedeních - TPP i FPP (pouze regiony KR, JP a SA mají k dispozici jen TPP). Maximum hry je 30 hráčů - tedy 3 plné týmy. Zóna je viditelná na mapě hned od začátku, je mnohem menší než v normální hře a nezmenšuje se. Vyhrává tým, který jako první získá 200 bodů.

  • Zabití +3 body
  • Sražení k zemi, ale ne zabití +1 bod
  • Oživení spoluhráče +1 bod
  • Sražení k zemi/zabití spoluhráče -5 bodů

Všichni hráči mají od začátku ve výbavě náhodnou AR či DMR zbraň, náhodnou pistoli, helmu lvl. 1, vestu lvl. 1 a jeden granát. Další výbavu lze najít běžně na mapě - obnovuje se po 90 vteřinách. Pokud zemřete, respawnujete se znovu v letadle. Tentokrát dokonce můžete pozvat do týmu všech 9 dalších hráčů. Spectating je vypnutý, červená zóna také.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama