PUBG - NiP nabírá novou sekci
Esport PUBG Článek PUBG - NiP nabírá novou sekci

PUBG - NiP nabírá novou sekci

Robin Hegedus

Robin Hegedus

23. 9. 2018 16:51

Ninjové v pyžamech našli nové hráče.

Reklama

Ninjas in Pyjamas je velice známá eSportová organizace díky své populární CSGO sekci nebo League of Legends sekci, jejíž součástí byl kdysi i český hráč Freeze. NiP byla taky jedna z prvních velkých eSport organizací, která si vybrala do své sekce tým okolo hráče Sweaterr, to již ale od 12.9.2018 neplatí jelikož organizace rozvázala s tímto týmem spolupráci. Bez PUBG sekce ale dlouho nezůstali, jelikož oznámili novou sestavu!

Ninjas in Pyjamas Presents - Our brand new #PUBG squad!@FollowNbs @vardFPS @MiracUfps @GaxyPUBG @dohfOs pic.twitter.com/4Bp8Ce7vzq

— Ninjas in Pyjamas ?? (@NiPGaming) September 21, 2018

Původní cíl NiP byl vybrat takovou sestavu, se kterou by byli konkurenceschopní ve světě. To se s původní sestavou bohužel nepovedlo. Nad PUBG ale nezanevřeli a pod své křídla vzali tým WTSG (dřívější tým Kinguin).

WTSG v poslední době, předvádí dobré výkony. V GLL jim zatím po dvou z šesti týdnů patří průběžná 5. příčka, taktéž jsme tento tým mohli vidět na PGI majoru nebo druhé sezóně StarSeries. Uvidíme, jak se jim bude dařit pod křídly nové organizace.

Aktuální sestava NiP:

  •  Laurynas "Gaxy" Rudys
  •  Justin "MiracU" McNally
  •  Laurynas "Nbslol" Kisielius
  •  Alex "vard" Gouge
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama