PUBG - nový event pro lovce lidí
Gaming PUBG Článek PUBG - nový event pro lovce lidí

PUBG - nový event pro lovce lidí

Jakub Osička

Jakub Osička

25. 5. 2018 15:17

Přichází nový event do Playerunknown's Battlegrounds, ve kterém se vyplatí pořádná zásoba šípů.

Reklama

Do Playerunknown's Battlegrounds míří opět nový event. Tentokrát si na své přijdou hlavně lovci, kteří v soubojích rádi zkoušejí štěstí s kuší. Ve hře si totiž budete moci opatřit pouze zmíněnou kuši a zbraně na blízko. V klasickém souboji jedné stovky hráčů se tak poperete o výhru buď s využitím přesné mušky, nebo s pánvičkou v ruce. Krom toho bude na mapě běžně k dispozici ghillie maskovací oblek, takže se můžeme těšit i na "stealth" nádech boje o přežití.

Už dnes na Erangelu

Event odstartoval dnes ve čtyři hodiny ráno a potrvá až do 28. května (opět do čtyř do rána). Hrát se bude ve čtyřčlenných squadech na mapě Erangel. Většina regionů má event otevřený v TPP i FPP módu, Korea a Japonsko pouze z pohledu třetí osoby. Kromě výše zmíněného specifického nastavení nebudou na mapě k dispozici auta, poškození modré zóny exponenciálně roste s postupem do pozdějších fází hry a první zóna se pokaždé formuje v blízkosti středu mapy.

Najít můžete 2x, 3x a 4x optiku - vyšší se nespawnují. Na mapě potkáte také granáty, šípy, medikace a doplňky pro kuši. Počasí je nastaveno na slunečné, červené zóny jsou zakázány, chybí i běžné dropy a rovněž není zpřístupněn spectating po smrti hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama