[PUBG] Plány vývojářů - úprava beden
Gaming PUBG Článek [PUBG] Plány vývojářů - úprava beden

[PUBG] Plány vývojářů - úprava beden

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

17. 11. 2019 19:33

Nový "Dev Letter" popisuje úpravy systému výměny itemů na Steamu. Přibude také nová bedna se skiny.

Reklama

PUBG se v blízké budoucnosti chystá aktualizovat systém vyměňování beden a skinů na Steam Marketplace. Již dlouhou dobu je velká většina věcí zamčených pro obchodování - všechny bedny, které lze ve hře získat za herní měnu BP nemá smysl pro jejích nízkou cenu prodávat a neposkytují tak řádnou odměnu za hraní, hráči z toho pochopitelně nejsou nadšení a manažeři z produktového týmu in-game obsahu to chtějí změnit. V tomto článku se podíváme na to, jaké změny chystají.

Chystané změny systému beden

PUBG má v plánu odstranit bedny, k jejichž otevření je potřeba klíč. Tyto bedny na klíč, které je nyní možné získat z náhodného poolu z něj budou odstraněny od 18. 12. 2019. Pokud vlastníte některé tyto bedny na klíč, stále je budete moci otevřít s příslušným klíčem nebo prodat na Steam Marketplace. Není ale vyloučeno, že se tyto bedny vrátí do hry, pouze s upravenými pravděpodobnostmi na obdržení speciálních itemů. Do PUBG přibude také nová bedna, která bude obsahovat skiny na zbraně (bez klíče).

Detaily změn náhodného poolu beden

Více preferované skiny budou přesunuty do nižších úrovní, které se odlišují podle barev. Skiny na útočné zbraně (AR) budou lépe vyváženy do těchto úrovní, tzn. vyšší šance obdržet skin na mainstreamové zbraně jako je M416, SCAR, AKM,... Celková kvalita grafiky skinů z beden bude vylepšena tak, aby skiny byly porovnatelné s těmi placenými. Kvalita itemů ve středních úrovních bude vylepšena a pravděpodobnost získání skinu ze středních úrovní vzácnosti bude navýšena o zhruba 20%. Pravděpodobnost získání high-end skinů bude také navýšena, ale pouze tak, aby nebyla příliš ovlivněna jejich cena, a aby zůstala zachována úroveň obtížnosti jejich získání.

Časový rozpis změn

  • 20.11.2019 - Do hry bude přídána nová bedna s názvem "VENETIAN CRATE". Tuto bednu bude možné zakoupit přes herní měnu BP a k jejímu otevření nebude potřeba klíč.
  • 27.11.2019 - Přímý nakup nové Venetian crate bude ukončen a tato bedna bude přidána do náhodného poolu k ostatním bednám. Pravděpodobnost získání zamčených beden bude snížena.
  • 18.12.2019 - Zamčené bedny budou odstraněny z náhodného poolu, ale stále je bude možné zakoupit přes Steam Marketplace. Klíče k nim budou stále k zakoupení, ale pouze pokud máte nějakou zamčenou bednu v inventáři.

Co se nachází v nové bedně?

[PUBG] Plány vývojářů - úprava beden

Skiny jsou v tabulce seřazeny od nejvyšší po nejnižší úroveň shora dolů, v obrázku výše je tomu naopak. Názvy a pravděpodobnosti na jejich získání jsou v tabulce níže.

Název Úroveň  Pravděpodobnost [%]
Venetian - Mini14 8 0,05
Tick Tock - M416 7 0,35
Lucky Knight - SKS 6 1,2
Tick Tock - QBZ 6 1,2
Lucky Knight - M24 6 1,2
Jungle Digital - M16A4 4 2
Gold Plate - UMP45 5 3
Gold Plate - Vector 5 3
Silver Plate - AUG 4 3
Silver Plate - VSS 4 3
Toxic - S1897 5 2
Gunsmith Crimson - Win94 2 15
Gunsmith Cobalt - QBU 3 10
Gunsmith Crimson - AKM 3 10
Gunsmith Crimson - S12K 3 15
Gunsmith Cobalt - PP-19 Bizon 2 15
Gunsmith Cobalt - P1911 2 15
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama