PUBG - pouštní mapa Miramar detailně včetně popisu lokací
Gaming PUBG Článek PUBG - pouštní mapa Miramar detailně včetně popisu lokací

PUBG - pouštní mapa Miramar detailně včetně popisu lokací

Jakub Osička

Jakub Osička

7. 12. 2017 13:54

Kompletní layout miniatura a popis hlavních bodů zájmu na mapě je tady.

Reklama

Dočkali jsme se! PUBG Corp. zveřejnila v blogovém příspěvku oficiální název nové pouštní mapy, která by měla do Playerunknown's Battlegrounds dorazit ještě letos! Seznamte se - tohle je Miramar!

Název Miramar byl zveřejněn dnes a kromě něj nám vývojáři dopřáli pohled i na finální layout. Sami přiznávají, že se skutečně snažili vytvořit velmi odlišnou estetiku oproti prvotnímu světu Erangel. Mapa by měla do hry přinést kompletně nový přístup a hlavně bude potřeba, aby hráči dokázali své taktiky novému prostředí přizpůsobit a případně je i kompletně inovovat.

Na první pohled na mapě najdete několik zajímavých městeček, kterým vévodí obrovské Los Leones. Ve městě narazíte na spoustu nákupních center a hodně budov ve fázi konstrukce. Pojďme si ale postupně projít některá jednotlivá okolní místa. Určitě totiž nabídnou zcela nové typy budov.

Los Leones

Největší město regionu. Spousta rozestavěných budov a nespočet komerčních nemovitostí, ve kterých se bude skrývat bohatý loot. Spousta vyvýšených bodů vám poskytne přehled o vašem okolí. Jistě půjde o jednu z nejatraktivnějších oblastí.

El Pozo

El pozo by mělo být městem průmyslu a zábavy. Dokonce zde údajně má být wrestlerská aréna nebo ruiny starých textilních továren.

Monte Nuevo

Monte Nuevo je městem, které bylo v minulosti obléháno. Za jeho zchátralými zdmi najde útočiště nejeden hráč.

Valle del Mar

Valle del Mar je pestrobarenou městskou oblastí blízko oceánu. V okolí najdete most De Toro, na západ od něj školu a na východ krásný kostel.

La Cobreria

La Cobreria je zásadním dopravním uzlem. Najdete tady obrovskou železniční stanici a dozvuky někdejšího prosperujícího průmyslu. I tady najdete školní budovy a campus.

San Martin

San Martin leží na jih od Hacienda Del Patrón. Válečná zóna plná bariér a kontrolních stanovišť.

Pecado

Pecado bylo kdysi turistickou destinací s největším kasínem v regionu. Nechybí ani hotel. Zde se můžete těšit na zajímavý loot, ale také nebezpečné prostředí.

Chumacera

Spousta opuštěných textilních továren i rezidenčních a komečních budov.  I tady můžete očekávat zajímavý loot, ale riskantní prostředí.

Miramar bude k dispozici už v následující testovací vlně příští týden. Půjde zároveň také o poslední test před spuštěním verze 1.0, které proběhne později ještě v letošním roce.

Mrknětě do galerie na další screenshoty:

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama