PUBG - Průvodce Nations Cupem
Esport PUBG Článek PUBG - Průvodce Nations Cupem

PUBG - Průvodce Nations Cupem

Robin Hegedus

Robin Hegedus

8. 7. 2018 18:08

Vše co potřebujete vědět o Nations Cupu v tomto článku!

Reklama

Již dnes startuje druhá řada turnaje Nations Cup, kde své síly během čtyřdenního klání změří 32 evropských zemí.O české a slovenské soupisce jsme vás informovali o víkendu. V tomto článku vám přinášíme všechny potřebné informace a taktéž pro vás budeme tento článek aktualizovat co se výkonů české a slovenské reprezentace týče!

První dva dny patří kvalifikaci, kdy týmy byly rozděleny do 4 skupin po 8 reprezentacích a označeny balíky A, B, C a D. První den se utká balík A s B a balík C s D. Druhý den  se balíky promíchají a balík A se utká s balíkem C a balík B s D. Poté co se odehraje 8 her (každý den se hrají 4 hry) postoupí nejlepších 16 týmu s největším počtem dosažených bodů do finále.

PUBG - Průvodce Nations Cupem

Češi byli vylosováni do balíku B, kde jim společnost dělají silné reprezentace Finska a Německa. Naopak Slováci byli umístěni do balíku A, kde jsou jedni z favoritů celého turnaje  Dánové, ale taky Britové s Rusy.

 

PUBG - Průvodce Nations Cupem

Den první - 5.7.2018

Start v 20:00 středoevropského času, hrají se 4 hry. Česká i slovenská reprezentace se potkají v lobby A. Průběžnou tabulku můžete najít zde.

EDIT: Po prvním hracím dni může být veseleji v táboře slovenských fanoušků, protože v lobby A skončili na 6. místě se získanými 407 body. Nejlépe se jim dařilo v 2 a 4 hře kde se jim podařilo získat 3. resp. 2. místo. K lepšímu umístění jim bohužel nepomohly killy, s kterými v této lobby skončili  na předposledním místě. Češi skončili na 10. místě s 360 body. Jejich maximum bohužel bylo 5: místo. Nejlépe se hry vydařili Finům, jenž lobby A opanovali s 833 body a taktéž největším množství nastřádaných killů - 34.

Situace  v lobby B nejlépe dopadla pro Španělsko, které získalo 833 bodů a  31. killů. Je nutné zmínit taky výkon Norů, kteří skončili na druhém místě s 694 body, ale získali pomyslnou korunu za nejvíce zabitých nepřátel v prvním dni - 42.

Den druhý - 6.7.2018

Start v 20:00 středoevropského času, hrají se 4 hry. Zatímco Slováci i druhý den zůstanou v lobby A, Češi tento den budou hrát v lobby B.

EDIT: Po odehrání všech kvalifikačních her, bohužel turnaj končí pro Slováky. Po první hře, v které obsadili 3. místo se 4 killy, byli ostatní hry noční můra. Ani v jedné z her se jim nepodařilo ukořistit killy a umístit se lépe než na 10. místě. V celkové kvalifikaci obsadili z 32 účastníků 19. místo s 655 body a 10 killy. I když se klukům nepodařilo kvalifikovat do finále, děkujeme jím za účast!

Lépe se dařilo Čechům, kteří první a poslední hru obsadili 2. a 3. místo. Celkově skončili na 8. místě s 882 body a 31 killy, což znamená že tuto reprezetnaci  uvidíme i ve finále!

I když se finále pojede od nuly, za největší favority jsou po odehraní kvalifikace považovány reprezentace Finska, Bosny a Hercegoviny a Spojené králoství Velké Británie a Severního Irska, které obsadili první tři místa.

Pokud někoho zajímá celková tabulka, naleznete ji zde.

Den třetí a čtvrtý - 7.7. a 8.7.2018

Nejlepších 16 týmů si to tyto dva dny rozdá ve finále. Start by měl být v 13:00 středoevropského času. Formát byl nakonec po několika změnách stanoven na BO10, tedy zvítězí ten, kdo v 10 hrách dosáhne největšího počtu bodů. Tabulku finále naleznete zde.

EDIT: Po prvním hracím dni se Česko drží na krásném 5. místě! Kluci dokázali vybojovat dvakrát 3. místo, což je v tak nabité konkurenci hezké umístění. Na první pozici se drží Finsko, které potvrzuje, že je ve výtečné formě a dokázali získat již 1018 bodů, což znamená, že pokud se jim zítra podaří vyhrát například v 6. hře, tak turnaj předčasně ukončí.

2.EDIT: Po odehrání všech utkání, se mohou nejvíce radovat Finové, kteří potvrdili zejména posledními 2 hrami formu a odnáší si 1.místo s 1637 body a 91 killy. Druzí skončili Rusové s 1289 body a 57 killy a bronzovou příčku získali Turci s 1209 body a 32 killy. Naši reprezentanti si odnášejí 5: místo s 1147 body a  41 killy. Kluci ukázali, že náš malý stát je konkurenceschopný i mezi evropskou elitou a tím jim děkujeme a gratulujeme.

Stream české reprezentace z pohledu spajKKa

 

 

Stream slovenské reprezentace z pohledu Redgieho

 

Oficiální stream Nations Cupu

Pro lobby A

Pro lobby B

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama