[PUBG] PUBG Labs - Bluehole mode
Gaming PUBG Článek [PUBG] PUBG Labs - Bluehole mode

[PUBG] PUBG Labs - Bluehole mode

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

5. 12. 2019 14:34

Dvě modré zóny? Vyzkoušejte nový mód a poskytněte zpětnou vazbu.

Reklama

V novém módu představeném v rámci experimentálního programu PUBG Labs budete donuceni se opravdu hýbat. Hráči, kteří se doposud obávali přímého boje a pouze se schovávali, budou nyní muset pečlivěji volit taktiku, jelikož přesně tak je nový mód nastaven.

V rámci PUBG Labs si pro nás vývojáři nachystali novinku - přidali druhou modrou zónu k té již existující. Ta má za úkol eliminovat ze hry zůstávání a schovávání se na jednom místě aniž byste byli donuceni bojovat. Slouží také jako indikátor, kde se bude nacházet následující zóna, tzn. že budete vždy o krok napřed oproti tomu, jak je tomu teď. Níže v článku jsou popsány detaily mechanik druhé modré zóny. Bluehole mód bude dostupný pouze 3 dny, od 5.12. do 8.12. 2019. V rámci této testovací periody si vývojáři zase slibují zpětnou vazbu, neváhejte a pište, co si myslíte o tomto módu a jeho případném začlenění do live serverů.

Bluehole mód

Proč byl tento mód vyvinut?

Doposud hráči nikdy nevěděli, kde bude další zóna. Její generování probíhá náhodně, a tak ti, kteří měli větší štěstí na její generování měli také vyšší šance na výhru. Druhým důvodem je pak vybalancování vzájemného boje mezi hráči a také mezi hráči a modrou zónou. Z důvodu náhodnosti generování zóny mnoho hráčů bojuje spíše se zónou oproti ostatním a většinu hry musí utíkat.

Mechanika nového módu

Na začátku hry se společně s klasickou bílou zónou objeví další, modrá zóna, která bude mít stejnou velikost a umístění jako ta, která bude následovat. V této menší zóně si ale budete muset dávat pozor - pokud v ní budete trávit příliš mnoho času, bude vám odebíráno zdraví stejně jako v modré zóně vně kruhu. Toto poškození, které vám bude udělováno, bude vždy stejné jako další fáze modré zóny. Otevírá se tak mnoho nových způsobu a taktik, jak hrát efektivně.

[PUBG] PUBG Labs - Bluehole mode

Pravidla

  • nová, vnitřní modrá zóna se bude objevovat uvnitř bezpečné zóny (kromě poslední fáze)
  • vnitřní modrá zóna zároveň indikuje velikost a umístění nové bezpečné zóny
  • poškození vnitřní modré zóny je vždy stejné jako poškození modré zóny další fáze
  • v rámci PUBG Labs, spawn věcí je navýšen na 0,5 násobek live serverů
  • rychlejší zvedání vašich teammatů, místo 10 vteřin budete zvedat 4 vteřiny
  • doba testování - 5.12. - 8.12. 2019, pacifického času, ve středoevropském pásmu začíná testování v 6.12. v 8:00 a končí 9.12. v 8:00
  • módy: FPP i TPP, pouze týmy, maximum hráčů v lobby: 64
  • mapa: Erangel
  • jak se připojit? do PUBG Labs se dostanete kliknutím na tlačítko nad tlačítkem START, jak je zobrazeno na obrázku

[PUBG] PUBG Labs - Bluehole mode

 

Závěrem

Tento mód vypadá velice zajímavě a otevírá mnoho nových způsobů, jak hrát. Eliminuje hráče, kteří hrají příliš staticky a donutí je se zlepšovat i jinak než posedáváním v zóně. Zkuste tento nový mód a poskytněte vývojářům zpětnou vazbu o tom, jak se vám líbí a co byste změnili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama