[PUBG] PUBG streameři v jednom lobby aneb Havoc in Sanhok
Gaming PUBG Článek [PUBG] PUBG streameři v jednom lobby aneb Havoc in Sanhok

[PUBG] PUBG streameři v jednom lobby aneb Havoc in Sanhok

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

30. 11. 2019 05:13

PUBG streameři se znovu po měsíci utkali mezi sebou, tentokrát na Sanhoku.

Reklama

PUBG Partners Throwdown je turnaj, který byl oficiálně spuštěn teprve v září, i tak nám ale stále dokazuje, že jeho tvůrci stojí o vytváření zajímavých momentů ze hry právě od oficiálních PUBG partnerů, které tvoří streameři a polo-profesionální hráči. Ti mají možnost si na základě vytvoření lobby na míru skrz kompetitivní stránku faceit.com poměřit síly v klasických hrách ale i exkluzivních módech. Turnaj se koná každý měsíc, listopadové kolo, které se konalo 28.11., bylo nazváno Havoc in Sanhok.

V tomto kole měli streameři možnost během šesti her dokázat, že jsou nejlepší. Spuštěny byly klasické hry i jedna speciální, kde byly povoleny pouze ruční zbraně a odstřelovací pušky. Hrálo se v módu první osoby (FPP) a formátu solo. Turnaje se zúčastnili i čeští streameři Mazarini, spajkk a TheCobra. Oba dva minulé měsíce ovládl chorvatský streamer sprEEEzy, kde předvedl například tento povedený kousek, kdy z jedoucího auta zneškodnil českého streamera TheCobra zbraní Deagle.

Ceny byly tentokrát stanoveny pro 1. - 3. místo. Celkové umístění je určováno ze součtu bodů, které jsou hráčům přičítány na základě umístění ve hře a počtu zabití. Měří se tak celková úspěšnost hráče a ne pouze přežívání na umístění. I tentokrát ovládl turnaj streamer sprEEEzy a připisuje si tak hattrick. Ukázka speciálního módu z minulého měsíce, kdy byl turnaj nazván Mischief in Miramar je níže.

Odměny pro streamery

  • 1. místo - výběr jakéhokoliv produktu pro streamování od firmy elgato, 20 darovaných subů na Twitch.tv, 5 komunitních balíků pro fanoušky streamera
  • 2. a 3. místo - 20 darovaných subů na Twitch.tv

Výsledky

umístění streamer K/D body
1. sprEEEzy 14.00 1665
2. blYYY 10.00 1456
3. IamFugglet 12.00 1434
5. Mazarini 2.00 1239
16. spajKK- 9.00 781
17. TheCobras 5.00 753

Na další zajímavé a vtipné momenty ze hry a stejně tak na nové módy se můžeme těšit zase příští měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama