[PUBG] PUBG vydává charitativní skin na pánvičku
Gaming PUBG Článek [PUBG] PUBG vydává charitativní skin na pánvičku

[PUBG] PUBG vydává charitativní skin na pánvičku

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

25. 2. 2020 12:10

Kupte si přímo ve hře nový skin a přispějte tak na požáry zpustošenou Austrálii.

Reklama

V září minulého roku vypukly převážně na pobřeží Austrálie rozsáhlé požáry, které již stihly vypálit vegetaci o rozloze přes 180 000 kilometrů čtverečních, vzaly domovy stovkám lidí a vyžádaly si 33 lidských obětí a přes milion kusů uhynulé divoké zvěře. Požáry by již nyní měly být pod kontrolou, i přes to ale napáchaly extrémní škody a PUBG se rozhodlo, že svým příspěvkem skrz nový skin podpoří fondy na obnovu života v zasažených oblastech.

Byl vydán nový, komunitou vytvořený skin na pánev s názvem The Australia Fire Relief od umělce swatercolour. Skin je možné zakoupit přímo v herním obchodě (na PC i na konzolích) za 2.99$ s tím, že 100% částky bude darováno do fondů přímo pomáhajících Austrálii. 

Data dostupnosti skinu:

  • PC: 19.2.2020 - 18.3.2020, cena: 2.99$
  • Konzole: 27.2.2020 - 26.3.2020, cena: 300 G-coinů

[PUBG] PUBG vydává charitativní skin na pánvičku

Po skončení uvedené doby budou všechny vybrané prostředky hromadně zaslány na vybranou charitu, která přímo pomáhá Austrálii ke zlepšování situace po požárech.

PUBG srdečně děkuje všem, kteří se rozhodnou podpořit Austrálii skrz tento skin a pro ty, kteří usoudili, že tento skin pro ně není to pravé, žádá o pomoc Austrálii skrz jinou charitu dle vlastního uvážení. Austrálii bude trvat dlouhou dobu než se alespoň částečně vzpamatuje z katastrofy těchto rozměrů a děkuje všem, kteří jakkoliv pomohou v této věci.


Pokud jste ještě nezaregistrovali zprávy o devastujících požárech, doporučujeme zhlédnout krátký dokument níže, který by mohl pomoci při rozhodování, zda-li přispět nebo ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama