PUBG - Tři české týmy se v Seattlu utkají o statisíce dolarů
Esport PUBG Článek PUBG - Tři české týmy se v Seattlu utkají o statisíce dolarů

PUBG - Tři české týmy se v Seattlu utkají o statisíce dolarů

Jakub Osička

Jakub Osička

2. 9. 2018 16:48

Grand finále velkého PUBG turnaje Broadcaster Royale je tady.

Reklama

Grand finále velkého PUBG turnaje Broadcaster Royale, který má pod taktovkou přímo Twitch.tv, je tady a československá scéna má na místě v Seattlu hned několik svých zástupců. Dnes ve 20:00 započne finálová jízda, ve které budou bojovat o vítězství dokonce tři česká dua.

Šest našinců v souboji o statisíce dolarů

Nechybí mezi nimi tým Kings of Sosnovka, který tentokrát tvoří dvojice Martin 'spajKK' Beneš + Nikolai 'Mazarini' Lazarev. Pozorně budeme sledovat také nadějné duo Czech This Out, za které bojují Jan 'TheCobra' Čičmanský a Jan 'elwzoy' Pařízek. No a posledním českým týmem, kterému přejeme rovněž obrovskou porci štěstí, je Alza Gaming v obsazení Daniel 'Seniks' Ručka a Jiří 'oKKo' Trojan.

Celkový pricepool turnaje činí neskutečných 300.000 USD. Z toho 250.000 USD bude rozděleno přímo podle umístění, 40.000 USD je vyčleněno na bonusy za výkony v rámci týmů a 10.000 USD na bonusy za výkony individuální. Streamy poběží přímo na kanálech účastníků, ale samozřejmě můžete celkové dění sledovat na hlavním Twitch.tv streamu turnaje . Potřebné odkazy a další info najde na Broadcasterroyale.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama