PUBG update #22 - přerod ranked systému a další vychytávky
Gaming PUBG Článek PUBG update #22 - přerod ranked systému a další vychytávky

PUBG update #22 - přerod ranked systému a další vychytávky

Jakub Osička

Jakub Osička

22. 9. 2018 13:43

Dvaadvacátý update Playerunknown's Battlegrounds už žije na testovacích serverech.

Reklama

Dvaadvacátý update Playerunknown's Battlegrounds už žije na testovacích serverech a v dohledné době se objeví také na těch plnohodnotných. Mělo by se tak stát někdy začátkem října. Jaké novinky přináší? Je toho dost, ale hlavní novinkou je přepracovaný systém rankingu.

FIX PUBG

Kampaň Fix PUBG nezahálí a v rámci jejího průběhu s hra opět dočká velkého množství oprav. Konkrétní podrobnosti asi ani nemá smysl podrobně rozebírat, často jde totiž o opravy velmi specifických bugů. Na druhou stranu se ale na popud této iniciativy změní také herní prostředí. Pro přepínání vrhacích zbraní a healovacích předmětů nyní můžete využít podobný mechanismus jako ten, který funguje při výběru emotikon.

Budete také moci podrobněji zvětšit minimapu a výborná změna se týká také řazení hráčů v herním lobby - nově budete mít fixně přidělená čísla a barvy.

Ranking s uzavenými regiony

Očekávaný nový systém rankingu hráčů je konečně tady a přináší obrovskou novinku, po které mnozí volali v podstatě od samého začátku. Kromě toho, že nyní budete zařazeni do jedné z osmi rankových skupin, je totiž systém regionálně uzavřený! To znamená, že za standardního provozu hry byste neměli narazit na hráče ze vzdálených oblastí jako např. Asie nebo Ameriky. Abyste získali svůj první rank, musíte odehrát 10 her. Konkrétní přehled najdete v následujícím schématu.

Kromě systému hodnocení skillu hráčů došlo také k vizuální úpravě žebříčků a statistik. Nyní vypadají následovně:

A zdaleka nekončíme. Nově si můžete vybrat individuálně kteroukoliv mapu nebo zvolit tzv. Quick Join - tedy napojení do zápasu co možná nejrychleji.

Stejně jako např. v CS:GO budete nyní moci použít herní skiny v trade-up systému. Můžete se tedy zbavit několika skinů z nižší kategorie, abyste získali jeden lepší. Maximálně prozatím půjde tímto způsobem získat pouze předměty z modré kategorie, ale do budoucna by se vše mělo posunout dál. Vždy budete potřebovat 10 předmětů a určitý počet BP, který se může lišit.

Další novinky

Do hry přibyly také ikony, které indikují stav síťového připojení - konkrétně ztrátu paketů, vysokou odezvu nebo nežádoucí kolísání odezvy. 

Velkou novinkou je také přidání možnost automatického přebíjení zbraní. Defaultně ale zůstává vypnutá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama