PUBG Výsledky 2. sezóny Broadcaster Royale
Esport PUBG Článek PUBG Výsledky 2. sezóny Broadcaster Royale

PUBG Výsledky 2. sezóny Broadcaster Royale

Robin Hegedus

Robin Hegedus

4. 11. 2018 02:59

O víkendu proběhla druhá sezóna Broadcaster Royale. Jak tento turnaj dopadl pro české týmy?

Reklama

Součástí letošního TwitchConu, který se konal v americkém městě San Jose, byl turnaj v PUBG - Broadcaster Royale. Oproti první sezóně obdržel turnaj několik formátových úprav. Nejednalo se již o klasický "tryhard, turnaj měl spíše pobavit fanoušky jednotlivých streamerů v různých výzvách.

Tento nový formát turnaje byl pro české hráče velice úspěšný, zejména pro duo TheCobrad0ublle_, kteří skončili na krásném druhém místě. Hned za nimi se stejným počtem bodů skončilo duo Mazarini a spajKK. Na dvanáctém místě skončili redgiebeardo a hawki a na dvacátém místě duo shadye a oKKo.

Všem klukům gratulujeme a přejeme jim mnoho úspěchů i v budoucích turnajích!

Zeptali jsme se taktéž, některých účastníků na názor k této akci:

PUBG Výsledky 2. sezóny Broadcaster Royale

Jak se ti líbila druhá sezóna BR v porovnání s první sezónou? Co bys vyzdvihl a co bys naopak kritizoval? Jaká výzva se ti líbila nejvíc a co bylo její součástí?
spajkk: Obě sezóny měly něco do sebe. Rozhodně bych sezónu číslo 2 hodnotil jako tu lepší. Neskutečně jsem si užil turnaj jako streamer, to kalifornské prostředí, kde bylo pořád okolo 22-25 stupňů, sluníčko tomu dávalo tu pravou energii. Celkově o nás bylo skvěle postaráno. Z pohledu streamera bych akci hodnotil 11/10. Co se týká herních módů, tak základní myšlenky byly opravdu fajn - udělat z tohoto turnaje zábavný, srandovní a zároveň zajímavý turnaj pro diváky. Jenže ne všechny módy byly promyšlené do samotného konce, a proto občas došlo na nudnější pasáže. Všechny výzvy byly fajn, každá měla něco do sebe. Samozřejmě bych automaticky napsal výzvu, ve které se nám nejvíce dařilo, ale opravdu každá výzva byla pro mě vskutku výzvou a pokoušel jsem se si ji maximálně užít. Nyní použiju Maziho slova: "Pro nás je zábava vyhrát a tryhardit", což byl náš cíl po celý turnaj, do kterého jsme opravdu vkládali maximum a pokusili se předvést co nejlepší výkony.
Cobra: Druhá sezóna byla určitě lepší než sezóna první, jelikož zde byl prostor pro legraci a netryhardilo se zde kvůli prizepoolu. Vyzdvihl bych atmosféru, která tam byla suprová, a možnost pokecat s lidmi a ostatními hráči. Kromě hlasité hudby, která hrála při hraní a my neměli možnost nic slyšet, bych nic nekritizoval. Z výzev se mi nejvíce líbila 360 no scope bez zoomu a platoon, kde jsme se scházeli na jednom discordu a snažili se vyhrát, to byla velká zábava.
Součástí BR byl twitchcon, měl jsi možnost si ho navštívit a jak se ti líbil? 
spajkk: Jojo, je to takový menší Gamescom, který je hlavně věnovaný partnerům právě na twitch.tv. My jako partneři jsme tam dostali spoustu merche, měli jsme tam i svoji VIP zónu s cateringem atd., takže tohle je opravdu na vysoké úrovni. Samozřejmě byla všude spousta lidí, což rozhodně nevyhledávám a když už jsme šli společně s klukama na Twitchcon, tak brzo ráno, dokud tam nebylo tak narváno.
Double, měl jsi možnost být již jako hráč na Gamescomu a teď na BR2. Jak hodnotíš tyto dva eventy?
Double: Ahoj, kdybych měl tyto dvě akce srovnat, tak z hlediska hráče pro mne byl lepší Gamescom, protože to pořádalo ESL a jak je známo, to německé je absolutní špička v pořádání eventů. Na Gamescomu se mi líbilo, že jsme měli k dispozici sluchátka, která redukovala hluk a také jsme hráli na LAN clientu, bez de-Syncu a lagu. Na Broadcasteru se mi zas líbily herní mody, zejména Platoon, kde jsme hráli 20v20 s ostatními streamery. Cattering byl na obou eventech podobný.
 
PUBG Výsledky 2. sezóny Broadcaster Royale
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama