PUBG - Výsledky GLL ligy
Esport PUBG Článek PUBG - Výsledky GLL ligy

PUBG - Výsledky GLL ligy

Robin Hegedus

Robin Hegedus

4. 11. 2018 03:49

Celá základní část GLL ligy je odehraná! Které týmy postoupily do finále a jak se dařilo českým celkům?

Reklama

Ve čtvrtek 1.11.2018 proběhl poslední týden GLL ligy, který uzavřel konečné pořadí a rozhodl, které týmy postupují do finále ve švédském Stockholmu (6-8. prosince). Šestnáct týmů si zabojuje o celkový prizepool 100 000 dolarů! Které týmy si vedly nejlépe a jak se dařilo českým zástupcům? 

GLL ligy jsou dvě: Alfa a Bravo. Jelikož je Alfa brána jako hlavní liga, body za umístění v Bravo lize jsou redukovány o 50%. Každý týden se odehrají 4 hry, po kterých se vytvoří tabulka z obou lig a čtyři nejhorší týmy v Alfě daný týden sestoupí do Brava, zatímco čtyři nejlepší týmy z Brava postoupí do Alfy. Tento proces se opakuje každý týden. Liga je dlouhá 6 týdnů. Na konci ligy týmy s největším počtem bodů postoupí na offline finále.

PUBG - Výsledky GLL ligy

V posledním týdnu jsme měli možnost vidět v Alfa divizi pouze eSubu (dříve Yikes), zatímco tým LegitDefault jsme viděli  v Bravo divizi. Ve společnosti takových týmů jako je Nip, Liquid nebo FaZe se eSubě podařilo umístit v posledním týmu na 8. místě. Bohužel tým LegitDefault neměl svůj nejlepší den a v Bravo divizi obsadili 11. místo.

V evropském regionu postupuje TOP 7 týmů s největším získaným počtem bodů. Z celkových 32 týmů eSuba skončila na místě čtrnáctém, zatímco tým LegitDefault na místě devatenáctém. Celkovou tabulku naleznete zde.

PUBG - Výsledky GLL ligy

Z amerického regionu postupuje nejlepších šest týmu. Zde se udála velice kuriózní situace - tým na sedmé pozici Ghost Gaming a tým na šesté pozici Team Ready měly stejný počet bodů, radovat se může ale Team Ready díky tiebreaku! Celkovou tabulku nalezente zde.

PUBG - Výsledky GLL ligy

Z regionu CIS a Turecko postupuje do finále nejlepší trojice. V tomto regionu se nacházel obhájce titulu tým M19 nebo třeba NaVi. Nakonec ve finále neuvidíme ani jeden z těchto dvou týmů. Celkovou tabulku naleznete zde.

PUBG - Výsledky GLL ligy

Své působení v GLL lize taktéž zhodnotili členi obou týmu Pixel1K a FreeKill:

FreeKill: Účast v této lize nám přinesla hodně zkušeností. Uvědomili jsme si naše nedostatky proti nejlepším týmům, ale také jsme viděli, že za nimi nijak moc nezaostáváme. Po šesti týdnech hraní proti nejlepším týmům Evropy je pro nás 14. místo z 32 elitních evropských týmů určitě velký úspěch. Nyní nás čeká první kvalifikace do PRO ligy a příští týden Mistrovství ČR v počítačových hrách v Brně. Děkujeme všem, co nám fandili, za podporu!
 
Pixel1K: Konečná 19. pozice z celkových 32 týmů je dle mého stále úctyhodný výkon. Bohužel hlavní příčinou byly dva enormně nevydařené týdny. Odnášíme si tedy hlavně cenné zkušenosti, které se nám do budoucna hodí. V následujících dnech nás budete moci zahlédnout hrát PEL kvalifikaci a dále 10.11. na MČR, kde se budeme snažit vybojovat medailovou pozici. Hlavní díky patří fanouškům, kteří nás po celou dobu GLL S3 podporovali a aktivně nám v chatu fandili.
 

Oběma týmům děkujeme za reprezentaci a přejeme hodně štěstí do budoucna, nezbývá jen připomenout, že fanoušci týmu LegitDefaultu uvidí tento tým pod barvami české organizace Eclot.LYNX.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama