[PUBG] Vyzvěte všechny české týmy v uRage PUBG Squad Cupu
Esport PUBG Článek [PUBG] Vyzvěte všechny české týmy v uRage PUBG Squad Cupu

[PUBG] Vyzvěte všechny české týmy v uRage PUBG Squad Cupu

Gta125

Gta125

11. 4. 2020 08:41

Kdo přišel změřit síly v uRage PUBG Squad Cup a komu se podařilo zajistit si postup do Grand finále?

Reklama

První hrací den uRage PUBG Squad Cup máme za sebou. Pojďme se podívat, jak to dopadlo a které týmy už mají kvalifikaci do Grand finále 24.4. zajištěnou.

První kvalifikace se zúčastnilo úžasných 39 týmů. Celým turnajem nás provází český hráč a streamer Spajkk. Týmy byly rozděleny do dvou balíků a následně seskakovaly na tři mapy. Z každé skupiny se mělo šanci kvalifikovat 8 týmů do následného finále. Všichni přihlášení mohli změřit síly i s těmi nejlepšími, kteří u nás jsou. Týmy jako BRUTE, Cyber Gaming, ENTROPIQ či Cucuruu by rozhodně každý hráč týmového PUBG rád vyzval.

První mapu naprosto ovládli ENTROPIQ, jenž si dohromady nastříleli neuvěřitelných 22 fragů z toho 12 měl Double, který se určitě na dnešní turnaj dobře vyspal. V dalších dvou mapách se také dařilo týmu MakeSomeYayi či NecroRaisers. V druhé skupině si výborné výkony rozdělily celky Cyber Gaming, ERIVALS a BloodyDevilss.

Postoupit mohlo však jen nejlepších 16 týmů. Z balíku A postoupili do prvního finále ENTROPIQ, MakeSomeYayi, NecroRaisers PUBG, One Bullet One Kill, Cucuruu, Infactus Gaming, TBR a EnemySpotted. Z balíku B se kvalifikovali Cyber Gaming, ERIVALS, BloodyDevilss, ExEcutE eSports, Cheeki_Breeki, FADEE, No Power a Gunrunners AOC.

[PUBG] Vyzvěte všechny české týmy v uRage PUBG Squad Cupu

Finále se hrálo BO4, a týmy tedy měly šanci se umístit vysoko i když jim zóna v jedné hře nevyjde. Své o tom ví hráči ENTROPIQ, kteří i přes dobrou zónu dostali naprosto obklíčeno a v té situaci nebylo východisko kam. Mapu Sanhok ovládli hráči z ExEcutE eSports a ExE_Soggy přispěl hned šesti zářezy k bodovému vedení.

Na Miramaru se ENTROPIQ vrátili ovšem Cyber Gaming věděli, že tahle mapa bude jejich, své k tomu dodal CG_zderA, který získal 7 fragů. Body za přesnost jsou často důležité, ale Gunrunners AOC první Erangel zahráli na jistotu.

Poslední mapu ovládl tým BRUTE, kterému se dařilo i na Sanhoku. Celkové pořadí se velmi zamíchalo a TOP8 postupujících týmu do Grand Finále je následovné. Team BRUTE, Cyber Gaming, ExEcutE eSports, ERIVALS, MakeSomeYayi, ENTROPIQ, Gunrunners AOC a Infactus Gaming.

Druhý hrací den proběhne 17.4. kde budete mít další šanci poměřit své síly s ostatními.

[PUBG] Vyzvěte všechny české týmy v uRage PUBG Squad Cupu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama