PUBG - Xboxová verze v prosinci, update test serverů se opozdí
Gaming PUBG Článek PUBG - Xboxová verze v prosinci, update test serverů se opozdí

PUBG - Xboxová verze v prosinci, update test serverů se opozdí

Jakub Osička

Jakub Osička

1. 11. 2017 14:57

Nasazení první vlny nového obsahu na testovací servery se opozdí. Známe přesné datum vydání hry na Xbox.

Reklama

PUBG - Xboxová verze v prosinci, update test serverů se opozdí

Je to tak, známe oficiální, na den přesné datum vydání fenoménu Playerunknown's Battlegrounds pro konzoli Xbox One. Studio Bluehole informaci zveřejnilo na oficiálním twitterovém účtu hry. Do kalendářů si proto zapište den 12.12.2017. Dočkáme se tak ještě před vánoci.

Testování nového obsahu se opozdí

Další nepříliš pozitivní novinkou je potom odložení updatu testovacích serverů o první vlnu obsahu, který by do hry měl vstoupit před dosažením pomyslného milníku v podobě PC verze 1.0. Nemělo by jít ale o zásadní zdržení. Původně bylo avizováno, že patch bude k testování dostupný někdy během tohoto týdne. Další tweet ovšem informuje o tom, že přípravná fáze nasazení se protáhla, a proto bude i celý update opožděn.

Konkrétní datum zatím bohužel neznáme, ale vývojáři slibují, že více informací doloží, jakmile problémy vyřeší. K dispozici bude potom i detailní popis změn zahrnutých v updatu. Očekávat ale rozhodně můžeme přeskakování a přelézání překážek a také spoustu dalšího obsahu.

 

We'll post patch notes and test server schedules once the issue has been resolved. We apologize for the delay. Thank you for your patience.

— PLAY BATTLEGROUNDS (@PUBATTLEGROUNDS) 1. listopadu 2017
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama