PUBG - zima přichází a s ní nejen nová mapa
Gaming PUBG Článek PUBG - zima přichází a s ní nejen nová mapa

PUBG - zima přichází a s ní nejen nová mapa

Jakub Osička

Jakub Osička

11. 9. 2018 14:10

Připravte se na koulovačku. Do PUBG přichází zima.

Reklama

Připravte se na koulovačku. Vypadá to, že plány na zimu jsou jasné - tedy alespoň plány hráčů Playerunknown's Battlegrounds. Už dříve byl potvrzen vývoj zimní mapy a po chvilce odmlky tady máme skvělou zprávu. Zasněžený ostrov (respektive jeho minimapa) se objevil v herních souborech. Příspěvek se objevil na subredditu /r/PUBATTLEGROUNDS. Nebudeme vás dále napínat - představujeme vám objevenou minimapu.

Zimní radovánky

Noc a závěje?

Mělo by jít velikostně o ekvivalent Miramaru/Erangelu - tedy 8 x 8 km herní plochy, nicméně velkou část zabírá moře. Jiný dataminer na subredditu tvrdí, že některé z hlavních oblastí by měly prozatím nést názvy Cosmodrome, DinoPark, Villa, Town, Cement Factory a Castle - což by odpovídalo střípkům informací, které vývojáři doposud vypouštěli. Objevit by se měl i nový typ počasí - sněhová bouře. Kromě miniatury nového ostrova se v souborech také našly další soubory, které pravděpodobně upravují herní počasí a vypadá to, že bychom se mohli dočkat i střídání dne a noci.

PUBG - zima přichází a s ní nejen nová mapa

Conquest

Dataminer také tvrdí, že by do hry měl přijít herní mód Conquest, který bude fungovat na principu zabírání určité oblasti. Do arzenálu prý také přibude výbušnina C4.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama