[PUBGM] Dnes startuje CZSK finále PUBG Mobile National Cupu
Esport Článek [PUBGM] Dnes startuje CZSK finále PUBG Mobile National Cupu

[PUBGM] Dnes startuje CZSK finále PUBG Mobile National Cupu

Petr Šťastný

Petr Šťastný

9. 11. 2020 15:57

Dojdi zafandi svému favoritovi a podívat se, kdo bude hájit CZSK barvy ve finále.

Reklama

Na úvod pro připomenutí: Tencent, vydavatel hry PUBG Mobile, se rozhodl uspořádat vlastní souboj národů. Za tímto účelem vybral 16 regionů, ve kterém se odhrávají kvalfikace a vybírá se squad, který bude svůj region reprezentovat ve finále. V něm se hraje o 5 000 € a pozvánky na prestižní Club Open, který otevírá cestu do světa profesionálního mobilního eSportu.

Poslední kvalifikace do CZSK finále se sice dohrála už téměř před týdnem, jasno o postupujících týmech však bylo až včera. Důvody neřešme, podívejme se na některá jména z 16 týmů, které se objeví ve dvoudenním klání o čest nás reprezentovat v evropském finále.

Nikoho mezi kvalifikovanými týmy nepřekvapí jména jako Team Kingsmen, Inside Games, Team BRUTE či Eclot Gaming. Naopak chybí některé známější týmy, jejichž hráči nesplňovali věkové požadavky. Ty na domácích turnajích nejsou běžné. Neznamená to ale, že by výše jmenované týmy měly o něco jednodušší práci. Nesmíme zapomínat, že se hraje o jediné postupové místo a ostatní týmy si na něj dělají stejný zálusk. Například nováček VNEUbros nebyl daleko od toho, aby ovládl celou druhou kvalifikaci. Případné podrobnosti najdete na Discordu.

[PUBGM] Dnes startuje CZSK finále PUBG Mobile National Cupu

Regionální finále startuje už dnes a hrát se bude i zítra. Novinkou na CZSK scéně bude délka hracího dne - hrát se totiž bude s malou pauzou šest zápasů v kuse, což bývá standardem až na turnajích světové úrovně. Chcete-li se podívat, jak se s touto novinkou týmy popasují, a nebo jdete zafandit svému favoritovi, nalaďte si od 17:00 https://twitch.tv/pubgmobile_czsk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama