[R6S] Kdo se stal králem Predator Rainbow Six Siege Cupu?
Esport Rainbow Six Siege Článek [R6S] Kdo se stal králem Predator Rainbow Six Siege Cupu?

[R6S] Kdo se stal králem Predator Rainbow Six Siege Cupu?

Gta125

Gta125

12. 4. 2020 10:14

Měsíční kvalifikace skončili a 8 nejlepších týmů se probojovalo na vrchol, kdo je ale ten nejlepší tým?

Reklama

Dlouho očekávané Grand Finále Predator Rainbow Six Siege Cupu máme za sebou, kdo se po měsíčních kvalifikacích probojoval až na vrchol?

Z prvních dvou kvalifikacích už měli zajištěný postup týmy KaYEET, Humpolecký Gang, Donutila nas karanténa a Cyber Gaming R6.

Ke třetí kvalifikaci se přihlásilo 32 odhodlaných týmů probojovat se do grand finále. Postoupit však mohli jen ti nejlepší. Nejdominantnějším týmem byl nEophyte ESC, který vyřadil do té doby bezchybné FoX Clan a Whatever_ a v závěrečném finále pokořil Dark Tigers poměrem 2:1, a zajistil si tak lepší postupovou pozici.

Ze čtvrté a poslední kvalifikace se skrze 37 našlapaných týmů podařilo prostřílet Revital Gaming, kteří byli naprosto nekompromisní při postupu do finále a jediný, kdo je dokázal potrápit, byli ChokeMasters a ve finále pak Online Vision Gaming. Ti ale ani tak nestačili na tempo Revital Gaming a podlehli 2:1.

[R6S] Kdo se stal králem Predator Rainbow Six Siege Cupu?

Do Grand Finále postoupilo tedy 8 nejlepších týmů, které se BO1 formátem musely probojovat do finále. V prvním kole Cyber gaming doslova přejeli Dark Tigers. Stejně dominantní byli i nEophyto ESC proti Humpolecký Gang a KaYEET proti OVG.

Revital Gaming si ve vyrovnaném duelu nakonec dokázali poradit s Donutila nás karanténa a postoupili také dále. Revital Gaming působil mnohem lépe v druhém kole proti Cyber Gaming a také je dokázal 7:5 přehrát. KaYEET téměř nedali šanci nEophyte ESC a do finále proti Revital Gaming šli určitě s větší radostí. Finálový BO3 duel vyhrál poměrem 2:0 aktuálně nejlepší český R6S tým KaYEET, který se dokážeí prosadit i na evropské scéně.

Jak sám aktivní hráč a průvodce tímto turnajem DeeThane zmínil: „Rád bych si s kluky zahrál těžký turnaj, abych přiblížil jejich výbornou komunikaci ostatním českým hráčům R6S."

[R6S] Kdo se stal králem Predator Rainbow Six Siege Cupu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama