[R6S] Známe už 4 postupující týmy do Grand Finále Predator R6S Cup
Esport Rainbow Six Siege Článek [R6S] Známe už 4 postupující týmy do Grand Finále Predator R6S Cup

[R6S] Známe už 4 postupující týmy do Grand Finále Predator R6S Cup

Gta125

Gta125

25. 3. 2020 14:47

Ambasador DeeThane se nechal vyzvat v R6S cupu a uspěl. Divoká raketa KaYEET míří zase pro výhru.

Reklama

Máme za sebou první dvě z plánovaných čtyř kvalifikací do Predator R6S Cupu. Z každé kvalifikace postoupí první 2 týmy automaticky do Grand finále, které se odehraje 9. dubna.

První kvalifikace se zúčastnilo natěšených 21 týmů, které by rády vyzvaly ambasadora DeeThana v týmu TDM. Nejlépe ze zúčastněných se dařilo Cyber Gaming R6, kteří nedávali svým oponentům téměř žádnou naději. Dokázali se probojovat do finále, kde stejně dominantně poměrem 2:0 Deethanův Humpolecký Gang. Ti si poradili se svými protihráči také bez obtíží, ale na Cyber Gaming R6 nestačili. Duel o třetí místo dokázali vybojovat Dark Tigers proti THOTS.

Druhé kvalifikace se zúčastnilo 27 týmů, které se chtěly probojovat do finále. Podařit se to však mohlo jen dvěma týmům a to „Donutila nas karantena“ ve složení Rias, Nagget, Sampi, LukyIII a ayyferri a „KaYEET“ s hráči Yukihira, iAmAssassiin, Mengo, HanzT a LeveL, kteří mají za sebou už výhry v předešlých R6S turnajích. KaYEET dokázali svou sílu potvrdit i nyní a finálový poměr 2:0 jim zajistil postup z 1. místa. Dark Tigers se bohužel ani dnes neprobojovali do finále, ale dokázali si zase odnést výhru v rozstřelu o 3. místo.

[R6S] Známe už 4 postupující týmy do Grand Finále Predator R6S Cup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama