Razer představuje bezdrátovou variantu myši Viper
Technologie Článek Razer představuje bezdrátovou variantu myši Viper

Razer představuje bezdrátovou variantu myši Viper

Filip Němeček

Filip Němeček

27. 10. 2019 13:32

Slibuje nepřekonatelnou rychlost a 70 hodin výdrže.

Reklama

Další novou myší ze stáje Razer je model Viper Ultimate. Jedná se o vylepšení stávajícího modelu Viper a to především odstraněním kabelu. Myš používá technologii Razer HyperSpeed využívající pásma 2,4 GHz a má jít nejrychlejší bezdrátové připojení na trhu. Výrobce dokonce uvádí, že nechal myš prověřit v singapurském institutu TUV SUD PSB a nový Viper je až o 25 % rychlejší než konkurence.

Nutno dodat, že 25 %sice zní jako velké číslo, protože se ale pohybujeme v již tak nepostřehnutelných rychlostech odezvy, těžko to máte šanci poznat. Na druhou stranu pokroky v bezdrátových technologiích jsou vždy vítány.

Myš nabízí symetrický design, včetně postranních tlačítek na obou stranách. Celkem jich myš nabízí osm a můžete si je podrobně přizpůsobit pomocí dodávaného software.

Razer představuje bezdrátovou variantu myši Viper

Použitý senzor zvládne až 20 tisíc DPI a pro tlačítka použil Razer svoje optické spínače. Vydržet mají 70 milionů stisknutí. Samozřejmě nechybí Chroma podsvícení, které ale bude nutné vypnout, pokud se budete chtít dostat na 70hodinovou výdrž baterie. Razer pouze dodává, že se ze zapnutým podsvícením bude výdrž lišit, ale podrobnosti chybí.

Evropská cena Razer Viper Ultimate byla stanovena na 169€, což je v přepočtu asi 4300 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama