Razer rozsypal pytel s novinkami - ukazuje headset Kraken Ultimate
Technologie Článek Razer rozsypal pytel s novinkami - ukazuje headset Kraken Ultimate

Razer rozsypal pytel s novinkami - ukazuje headset Kraken Ultimate

Jakub Osička

Jakub Osička

18. 11. 2019 15:05

Nová sluchátka s mikrofonem jsou tady - Razer Kraken Ultimate a Razer Kraken X USB.

Reklama

Zelené vlajky stále nepolevují a chrlí jednu novinku za druhou. Značka Razer uvádí na trh novou verzi sluchátek s mikrofonem Razer Kraken Ultimate využívající technologii prostorového zvuku THX. Sluchátka nabízí vyladěné 50mm měniče, které dle výrobce nabídnou přirozenější zvukovou frekvenční křivku, realistickou a pohlcující reprodukci a vyjádří každý detail či nejjemnější nuance, které mohou hráči využít ve svůj prospěch. Zaznamenáte tak každý zvukový podnět - například kroky či výstřely, což vám v herním nasazení samozřejmě poskytne nespornou výhodu.

Ultimátní headset pro hráče

Konstrukce headsetu Razer Kraken Ultimate je tvořena hliníkem, ocelí a náušníky s chladivým gelem, které pomáhají snižovat nahromaděné teplo a dokonce jsou uzpůsobeny pro použití s dioptrickými brýlemi. I přes zachovaný důraz na výdrž a odolnost materiálů se výrobce soustředil i na dlouhotrvající pohodlnost a co možná nejnižší váhu. Razer myslí také na komunikaci a v headsetu používá nový mikrofon s aktivním potlačením okolního hluku, který byl ověřen pro použití se službou Discord. Samozřejmostí je potom podsvícení Razer Chroma, které nabízí prostřednictvím softwarového ovladače Razer Synapse 3 širokou škálu pestrých efektů z kombinací 16,8 milionů barev.

Razer Kraken X USB - levnější USB přírůstek do rodiny

Kromě Razer Kraken Ultimate představil výrobce také model Razer Kraken X USB. Ten nabídne zelené podsvícení sluchátek a 7.1 prostorový zvuk v lehkém 275g balení. Připojuje se, jak už název napovídá, přes USB port.

Razer rozsypal pytel s novinkami - ukazuje headset Kraken Ultimate

Ceny

Ceny výrobce stanovil následovně:

  • Razer Kraken Ultimate: 129,99 $ / 149,99 € (doporučená maloobchodní cena)
  • Razer Kraken X USB: 59,99 $ / 69,99 € (doporučená maloobchodní cena)

Na Razer.com a u autorizovaných prodejců jsou k dispozici od 14. listopadu 2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama