Razer uvádí high-endová sluchátka Opus s certifikací THX
Technologie Článek Razer uvádí high-endová sluchátka Opus s certifikací THX

Razer uvádí high-endová sluchátka Opus s certifikací THX

Jakub Osička

Jakub Osička

22. 5. 2020 14:33

Razer uvádí sluchátka zaměřená na vysokou kvalitu audio reprodukce s certifikací THX.

Reklama

Razer přichází na trh s další novinkou mezi svými audio produkty. Nová sluchátka nesou umělecký název Opus a chlubí se především certifikací ozvučení THX a hybridním aktivním potlačováním hluku (ANC) k odfiltrování vnějších zvuků.

Aktivní potlačení hluku a vysoká kvalita reprodukce

Sluchátka v sobě mají čtyři mikrofony, které jsou navrženy tak, aby dokázaly přesně vyrušit širokou škálu vnějších frekvencí a nabídnout čistší a nepřerušovaný zážitek z poslechu. Systém potlačování vnějších ruchů je jedním z aspektů, ale prim samozřejmě hraje hlavně kvalita klasické reprodukce. Razer Opus prošly dle slov výrobce stovkami odborných testů a nakonec dosáhly na certifikaci THX, která je známkou vysokého standardu ozvučení. Zpětnou vazbu dostávali od vedoucího certifikací už v průběhu vývoje.

Razer uvádí high-endová sluchátka Opus s certifikací THX

„Výsledkem jsou vysoce kvalitní bezdrátová sluchátka, která zaručují bohaté a vyrovnané zvukové prostředí, čisté vokály a hluboké, výrazné basy, to vše optimalizované pro hudbu, hry i filmy“ tvrdí Peter Vasay, vedoucí certifikace THX.

Pohodlné provedení a všestrannost

Sluchátka disponují pěnovými náušníky s plyšovou koženkou, které mají být zárukou pohodlnosti i při dlouhém používání. Na baterii vydrží fungovat až 25 hodin se zapnutou technologií potlačování ruchů. Nechybí ani 3,5 mm jack pro analogový vstup pro všestranné využití. Samozřejmě kromě mikrofonů pro aktivní tlumení ruchů mají sluchátka i dva klasické mikrofony pro běžnou hlasovou komunikaci.

Doporučená maloobchodní cena činí dle tiskové zprávy 209,99 EUR což je nyní prostým přepočtem cca 5.700 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama