Razer uvádí staronové periferie - comeback oblíbené klávesnice, myši i sluchátek
Technologie Článek Razer uvádí staronové periferie - comeback oblíbené klávesnice, myši i sluchátek

Razer uvádí staronové periferie - comeback oblíbené klávesnice, myši i sluchátek

Jakub Osička

Jakub Osička

21. 3. 2019 04:09

Razer inovuje produkty spadající do osvědčených řad ze svého portfolia.

Reklama

Razer v posledních dnech lákal na svých sociálních sítích na datum 14.3.2019 a přiložené obrázky zvěstovaly, že nás čeká odhalení produktů, jejichž názvy se již v portfoliu zeleného výrobce objevovaly. V průběhu minulého týdne skutečně k odhalení došlo a Razer nám ukázal, že jeho řady BlackWidow, Kraken a Basilisk oživí mladí zástupci.

Černá vdova mezi klávesnicemi

Razer BlackWidow je podle vyjádření výrobce nejprodávanější řadou klávesnic z jeho portfolia. Inovovaná verze nabídne vlastní mechanické spínače Razer Green, které se vyznačují zřejmým "klikáním" a hmatovou odezvou. Čtvercový ohraničující box snižuje vyklání kláves a udávaná životnost je až 80 milionů zmáčknutí. Samozřejmostí je individuálně nastavitelné RGB podsvícení a kompatibilita s Razer Synapse 3. Nechybí anti-ghosting, Nkey rollover, vnitřní paměť pro ukládání nastavení, 1000 Hz polling rate a využívání plné programovatelnosti kláves.

Cena byla stanovena na webu Razer.com stanovena na 119.99 USD. Do obchodů by se měla dostat během března.

Audiopříšera ze zelených hlubin

Nový headset Razer Kraken naváže na svého předchůdce Kraken Pro V2. Inspiruje se modelem Kraken Tournament Edition a nabídne 50mm měniče, zatahovací mikrofon, chladící gel v náušnících a maximální komfort. Design je mnohem výraznější například oproti high-endovým Razer Nari. Frekvenční rozsah je 12 Hz - 28 kHz. Připojíte je prostřednictvím klasického 3,5" jacku.

Cena nového Krakena byla stanovena na 79.99 USD (opět na e-shopu Razeru) a i tady platí, že by se v obchodech měl objevit během března.

Bazilišek v myší díře

A do třetice tady máme inovovanou myš. Nový Razer Basilisk Essential nabídne ergonomicky přizpůsobený tvar pro praváky a celkem 7 konfigurovatelných tlačítek, jejichž základem jsou mechanické spínače vyvinuté opět Razerem s životností až 20 milionů kliknutí. Dočkáme se optického senzoru s rozlišením 6.400 DPI, 1000 Hz polling rate, RGB Chroma podsvícení a akcelerací 30G.

Bazilišek v e-shopu Razeru vychází na 49.99 USD. V ostatních obchodech se očekává dostupnost opět v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama