Recenze: Sandberg Voodoo herní křeslo
Recenze Hardware Článek Recenze: Sandberg Voodoo herní křeslo

Recenze: Sandberg Voodoo herní křeslo

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

17. 12. 2019 15:26

Dnes jsme se podívali na zoubek herní židlo Voodoo

Reklama

Je to tady, Vánoce jsou opět za rohem a otázky od vašich blízkých, co byste rádi pod stromečkem viděli, se opět hromadí jako hry ve vaší Steam knihovně v období slev.

Stejně jako minulý rok jsme se i tento podívali na zoubek židli od společnosti Sandberg, tentokrát však na model Voodoo, který rozhodně stojí za povšimnutí.  Proč vlastně herní křeslo? Když pominu to, že váš setup se díky tomu posune zase o úroveň výše, tak je tu i otázka správného posezení, se kterým vám tyto křesla rozhodně pomůžou.

Balení

Židle vám přijde již klasicky ve velmi těžké krabici, takže pokud bydlíte v horním patře panelákového domu bez možnosti výtahu, kurýr vás nebude mít zrovna v lásce. Každopádně když se vrátíme k balení, tak se zde nachází vše, co byste očekávali. Všechny potřebné komponenty společně s plánkem, který je krátký, stručný a přehledný.

 

Recenze: Sandberg Voodoo herní křeslo

 

Neříkám o sobě, že jsem zrovna nejzručnější člověk, ale práce rukama mi rozhodně není cizí o to víc mě zaráží, jaký mám kolikrát problém židle od Sandbergu složit. Stejný problém jsme měl už i u minulé židle a u Voodoo to nebylo o nic lepší. Čekal bych, že ty věci do sebe budou zapadat, tak jak mají, ale několikrát jsem komponenty do sebe tlačil opravdu na sílu, abych je tam vůbec nějak dostal. Každopádně jakmile se vám to podaří sestavit, máte vyhráno a můžete plně využívat komfortu, co Voodoo nabízí.

Design

Určitě si povšimnete unikátního designu, který židle nabízí. Podle tvůrců je inspirován tradičními africkými maskami, které prý svým nositelům dodávají moc, sílu a neporazitelnost, což je rozhodně super marketingová věta. Ale nám se netradiční design opravdu líbí, takže za nás palec nahoru.

 

Recenze: Sandberg Voodoo herní křeslo

 

Křeslo se prodává ve dvou barevných kombinacích černá + bílá a naše testovaná černá + modrá varianta. Já jako příznivce jednoduchých barev bych asi více ocenil černobílou kombinaci, ale to je věc názoru a i na tu modrou jsem si velmi rychle zvykl.

Cena úměrná kvalitě

Použitý materiál nijak nevybočuje ze zažitých standardů. Lesklá PU kůže s prodyšnou látkou se chová přesně tak, jak byste od ní mohli očekávat. Celé křeslo na mě působí bytelným dojmem, nikde nic nevrže ani se neviklá. Díky větší šířce sedátka (56 cm) je tato židle koncipovaná i pro jedince těžší postavy, což dokazuje i její maximální nosnost 150 kg. Za příjemný bonus považuji nastavitelné područky, které můžete nastavit hned do tří směrů. Co se celého mechanismu zvedání týče, nemám k němu žádné výtky, funguje naprosto bezproblémově a rozhodně zde nejsou problémy jako u jeho předchůdce.

 

Recenze: Sandberg Voodoo herní křeslo

 

Závěrem

U minulé židle od Sandbergu jsem měl docela dost výhrad, kde a co zlepšit. Model Voodoo mě však přesvědčil, že tato firma židle dělat umí. Ano, nedosahuje takových kvalit jako židle za 10 000 Kč, ale to od ní nikdo neočekává. Toto křeslo je ve své cenové hranici za nás rozhodně dobrá volba.

Momentálně ho můžete ho pořídit na CZC za 5 490 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama