Registrace do CZC.cz PUBG Solo Cupu otevřeny
Esport PUBG Článek Registrace do CZC.cz PUBG Solo Cupu otevřeny

Registrace do CZC.cz PUBG Solo Cupu otevřeny

Nicolas Heller

Nicolas Heller

20. 1. 2020 16:57

Otevíráme registrace do CZC.cz PUBG Solo Cupu s Mazarinim.

Reklama

V Mazariniho sérii CZC.cz PUBG Cupů se vracíme zpátky ke kořenům komunitních turnajů různých formátů. Nejprve jsme si vyzkoušeli turnaj dvojic a následně velmi unikátní Hardcore Cup, který nabídl hráčům zcela nový zážitek ze hry. Tentokrát tu máme něco pro sólisty. Dalším turnajem totiž bude CZC.cz PUBG Solo Cup. Skládat se bude z jedné kvalifikace a následného finále.

A pokud se zrovna nemůžete zúčastnit, není důvod k obavám. Společně s Mazarinim vám celý turnaj napříč různými lobby přineseme živě na twitch.tv/czctv. Šanci objevit se na streamu tak dostane každý hráč.

CZC.cz PUBG Solo Cup se bude skládat ze dvou hracích dní. První bude kvalifikace, která se odehraje 25.1. a bude otevřena pro 192 hráčů. Hrát se bude formátem BO6 a do finále postoupí TOP 21 hráčů z každého lobby.

Sleduj CZC.cz Solo Cup s Mazarinim na Twitch.tv/czctv

Kdo jiný by mohl usednout do komentátorského křesla než ostřílený hráč Nikolai "Mazarini" Lazarev. Každý hrací den se tak můžete těšit na stream v jeho podání.

Turnaj pro sólisty, registruj se!

Už dnes otevíráme registraci do prvního turnaje, který se uskuteční už 25. 1. 2019 od 15:00! Nezapomeňte se přihlásit včas, maximální počet míst je omezen.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:  

Pravidla pro tyto turnaje: CZC.cz PUBG Solo Cup

Odměny pro prvních osm míst!

Nejlepší týmy si odnesou hodnotné poukazy na nákup na CZC.cz:

1. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 1000 Kč 2. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč 3. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 500 Kč 4. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč 5. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 300 Kč 6. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 300 Kč 7. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 300 Kč 8. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 300 Kč

 

PUBG turnaje s Mazarinim pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama