Registruj se do Maziho CZC.cz PUBG Duo Cupu
Esport PUBG Článek Registruj se do Maziho CZC.cz PUBG Duo Cupu

Registruj se do Maziho CZC.cz PUBG Duo Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

19. 1. 2020 11:33

Mazariniho série CZC.cz PUBG Cupů je zpět! Začínáme turnajem dvojic.

Reklama

V Mazariniho sérii CZC.cz PUBG Cupů se tentokrát vrátíme zpátky ke kořenům komunitních turnajů různých formátů. Turnaj dvojic nebude na CZC streamu žádnou novinkou, nevšední však bude tím, že bude mít dva hrací dny. Kvalifikace se odehraje 7.12. a na samotné vyvrcholení se budete moci těšit 14.12.

A pokud se zrovna nemůžete zúčastnit, není důvod k obavám. Společně s Mazarinim vám celý turnaj napříč různými lobby přineseme živě na twitch.tv/czctv. Šanci objevit se na streamu tak dostane každý hráč.

CZC.cz PUBG Duo Cup se bude skládat ze dvou hracích dní. První kvalifikace se odehraje 7.12. a bude otevřena pro 192 dvojic. Hrát se bude formátem BO7 a do finále postoupí TOP 5 párů z každého lobby. Ty doplní dva týmy ze šestého místa s největším bodovým ziskem.

Sleduj CZC.cz Duo Cup s Mazarinim na Twitch.tv/czctv

Kdo jiný by mohl usednout do komentátorského křesla než ostřílený hráč Nikolai "Mazarini" Lazarev. Každý hrací den se tak můžete těšit na stream v jeho podání.

Sežeň parťáka a zaregistrujte se do turnaje!

Už dnes otevíráme registraci do prvního turnaje, který se uskuteční už 7. 12. 2019 od 14:00! Nezapomeňte se přihlásit včas, maximální počet míst je omezen.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:  

Pravidla pro tyto turnaje: CZC.cz PUBG Duo Cup

Odměny pro prvních osm míst!

Nejlepší týmy si odnesou hodnotné poukazy na nákup na CZC.cz:

1. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč/hráč 2. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 500 Kč/hráč 3. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 500 Kč/hráč 4. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč/hráč 5. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč/hráč 6. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 300 Kč/hráč 7. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 300 Kč/hráč 8. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 300 Kč/hráč

Ocenění si zaslouží také individuální výkony

  • "Strašný hity!" je ocenění pro hráče, který ve finále udělí nejvíce poškození - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč
  • "Sniper" je ocenění pro hráče, který dá ve finále kill na nejdelší vzdálenost  - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč
  • "Natoč to!" je ocenění pro hráče, který natočí nejlepší momentku, kill nebo fail ze svého replaye  - balíček KoS merche

Videa natočte ze svého replaye, nahrajte na youtube a zašlete na jiri.slavik@grunex.com. V hlasování poté vybereme to nejlepší video.

 

PUBG turnaje s Mazarinim pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama