Reklamy z NBA 2K21 asi nezmizí, studio se omlouvá jen za špatné umístění
Zajímavosti Článek Reklamy z NBA 2K21 asi nezmizí, studio se omlouvá jen za špatné umístění

Reklamy z NBA 2K21 asi nezmizí, studio se omlouvá jen za špatné umístění

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 10. 2020 04:02

Reklamy ve hře za 60 euro?

Reklama

Je to pár dní nazpět, co se v nově vydaném sportovním titulu NBA 2K21 začali objevovat reklamy, které nelze přeskočit. Nešlo ale o herní reklamy, nýbrž skutečné reklamy, v tomto případě jsme se dočkali inzerce na nový Oculus Quest 2. To se pochopitelně setkalo s obrovskou kritikou ze strany hráčů, na což vývojáři reagovali a vydali své vyjádření.

Jak mnoho z vás ví, v minulých letech byly reklamy integrovány do segmentu 2KTV. Poslední umístění reklam v 2KTV zasáhlo naše hráče způsobem, kterým jsme nechtěli, jelikož tyto reklamy nemají běžet v rámci uvedení do hry. Na opravě dojde v dalších epizodách. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu.

Pokud si zprávu přečtete pořádně, zjistíte, že se vývojáři neomlouvají za reklamy samotné – omlouvají se za to, že se ukazují před zápasem. Je tedy dost možné, že inzerce ve hře zůstane, ale pouze se přesune na jiný segment hry.

Hráči omluvu moc dobře nepřijali a kritici vývojářům vyčítají hlavně to, že si dovolí do hry za plnou cenu umístit reklamy. Jak na tuto situaci pohlížíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama