Resident Evil 7 byl příliš děsivý, Village bude méně hororový
Gaming Článek Resident Evil 7 byl příliš děsivý, Village bude méně hororový

Resident Evil 7 byl příliš děsivý, Village bude méně hororový

Adam Král

Adam Král

6. 5. 2021 15:53

V rozhovoru pro Axios Gaming to řekl producent hry, Tsuyoshi Kanda.

Reklama

Kdo hrál nebo alespoň viděl demo z připravovaného Resident Evil Village musí uznat, že se ve hře nachází několik děsivých momentů, kdy jsme jako hráči málem zahodili ovladač nebo spadli ze židle. V porovnání se svým předchůdcem sedmým Resident Evil to ale bude procházka růžovou zahradou. Jak řekl producent hry Tsuyoshi Kanda pro magazín Axios Gaming, hra byla až moc děsivá, nový díl tak prý bude přístupnější všem hráčům.

Z reakcí jsme usoudili, že [Resident Evil 7] byl až moc děsivý k pohodovému hraní. Na druhou stranu je to ale přesně to, co jsme chtěli. Nesmíme ale zapomínat, že naším cílem je a vždy bude vytvořit něco, při čem se hráči budou cítit komfortně. Ubrali jsme tak [v RE Village] na jumpscarech, takže se hráči nebudou tak bát.

Mezi hráči je vidět vlna nevole, která se po tomto prohlášení zvedla. Někteří se podivují, jak je vůbec možné, že od hororové série je očekáváno, že nebude děsivá. Jak se vývojáři drželi tohoto "neděsivého" modelu se vyjasní už brzy, hra vychází dnes pro PS4, PS5 a Xbox Series X/S, Xbox One a samozřejmě PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama