Riot odhalil novou hymnu k letošním Worlds, ve videoklipu se objevil český hráč
Esport League of Legends Článek Riot odhalil novou hymnu k letošním Worlds, ve videoklipu se objevil český hráč

Riot odhalil novou hymnu k letošním Worlds, ve videoklipu se objevil český hráč

Adam Král

Adam Král

23. 9. 2022 16:01

Riot Games vydávají oficiální hymnu k letošním Worlds. Ve videoklipu se objevuje i český hráč Humanoid.

Reklama

Riot Games se se svými písničkami rozjíždí čím dál více. Vše začalo před několika lety, když tvůrci League of Legends ve spolupráci se skupinou Imagine Dragons vydali píseň s názvem Warriors. Tak, jako už pořádnou řádku let, i letos se koná další ročník šampionátu Worlds. Protože každý správný šampionát potřebuje svou hymnu, i letos si můžeme poslechnout novou píseň.

Český hráč v oficiálním videoklipu

Oficiální hymna k letošním Worlds nese název Star Walkin', celou jí nazpíval interpret Lil Nas X a jak je ve videoklipech od Riotu zvykem, vidíme pořádný zástup postav. Nejedná se přitom jen o členy zahraničních týmů. Ve videu na YouTube vidíme i Marka "Humanoid" Brázdu, který hraje za tým Fnatic. Kromě něj si produkce posvítila na Jo ‘CoreJJ’ Yong-in za Team Liquid, Tian ‘Meiko’ Ye za Edward Gaming a hráče GenG, Jeong ‘Chovy’ Ji-hoon.

Celý videoklip se odehrává v San Franciscu. Tam se bude odehrávat i letošní finále Worlds. To mimochodem proběhne 6. listopadu a stejně jako minulý rok, i letos proběhne interpretování živé verze hymny. Uvidíme tak Lil Nase a jeho Star Walkin'. Začátek Worlds je jen týden před námi, šampionát totiž začíná v Mexico City už 29. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama