[RL] První 3 CZC.cz League Cupy znají své vítěze, kdo se stane dalšími výherci?
Esport Článek [RL] První 3 CZC.cz League Cupy znají své vítěze, kdo se stane dalšími výherci?

[RL] První 3 CZC.cz League Cupy znají své vítěze, kdo se stane dalšími výherci?

Gta125

Gta125

12. 4. 2020 10:23

Tým Open už má na kontě 2 výhry v řadě, dokáže ho někdo sesadit z trůnu?

Reklama

Máme za sebou trojici 3v3 CZC.cz Rocket League Cupů, pojďme se podívat, kdo vyhrál jednotlivé turnaje a zda máme u nás i neporazitelné trojice v 3v3 scéně. Turnaje můžete sledovat na twitch.tv/czctv. Každý turnaj se odehrál formátem BO3 a finálový duel BO5.

Do čtvrtého jarního cupu se přihlásilo 33 natěšených týmů, které chtěly všem ostatním ukázat, že právě oni jsou ti nejlepší v Rocket League. Nejlepším týmem se stal God team ve složení Syracks, Gr4nk0 a Marcek, kteří dokázali ve finálovém boji přehrát Adriana Grande Fans ve složení Versite, Aiipa a Matess poměrem 3:1. Ti nedali svým protihráčům žádné plané naděje a všechny až do finále přehrávali čistým poměrem 2:0. God team postupovali do finále stejně nekompromisně, když překazili postup Online Vision Gaming do finále.

V pořadí pátého turnaje se zúčastnilo 29 připravených trojic hráčů, každý s cílem probojovat se na vrchol. Mohli jsme zde vidět i Adriana Grande Fans, kteří se dříve dobře umístili, ovšem nyní tým Open byl na jejich snažení moc a postoupil přes ně skórem 2:1 a následně si poradili i s RENTGEN Gaming. Ve finále se setkali s Inaequalis A, kteří postupovali velice čistě, pouze SickoMod3 jim dokázali sebrat jednu mapu v semifinále. Finálový zápas ovládli Open 3:1 a připsali si tak první výhru.

Šestého a posledního plánovaného 3v3 klání se zúčastnilo 25 týmů odhodlaných nedovolit Open další výhru a získat si i pro sebe tu první. Mezi účastníky byli i iNvolute Esports RL, kteří si neúspěšně vyzkoušeli i předešlý cup, a také Inaequalis A, jenž by se rádi pomstili týmu Open. Jenže Puzzle Clan byl tím lepším a vyřadil jak INAE, tak iNvolute v postupu do finále. Tým Open se dokázal po úspěšném minulém turnaji opět probojovat do finále a v něm si suverénně připsat v pořadí druhou výhru nyní také stavem 3:1.

[RL] První 3 CZC.cz League Cupy znají své vítěze, kdo se stane dalšími výherci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama