[RL] Versite, Aippa a Matess nezastavitelné trio CZC.cz Rocket League Cup
Esport Rocket League Článek [RL] Versite, Aippa a Matess nezastavitelné trio CZC.cz Rocket League Cup

[RL] Versite, Aippa a Matess nezastavitelné trio CZC.cz Rocket League Cup

Gta125

Gta125

13. 2. 2020 19:04

Tým Ariana Grande fans dokázal již podruhé dominovat, dokáží příště Gifted Gaming překvapit?

Reklama

Máme za sebou dvě z plánovaných šesti kol CZC.cz Rocket League Cupu, který se hraje netradičním formátem - první 3 turnaje 3v3 a druhá trojice formátem 2v2.

Prvního turnaje, jehož systém byl nastaven na single elimination Bo3, se zúčastnilo úžasných 28 týmů. První turnaj ovládl tým Ariana Grande fans, kteří až do finále došli bez jediného ztraceného kola. Ve finále se střetli s týmem Gifted Gaming_rl, ti svůj postup do finále neměli tak dominantní. I přesto dokázali v BO5 finále potrápit hráče Ariana Grande fans a sérii roztáhnout na všech pět zápasů. Poměrem 3:2 nakonec hráči AGf získali první vítěztví CZC.cz Rocket League Cupu. Gifted Gaming_rl se umístili druzí a bronz si odnesl tým The Insidious, kteří si dokázali poradit s AERO v duelu o třetí místo.

I druhý turnaj byl velice napínavý. Přihlásilo se 23 týmů včetně obhájců Ariana Grande fans a Gifted Gaming_rl, kteří doufali v odvetu. Ariana Grande fans ve stejné soupisce Versite, Aippa a Matess, prošli nekompromisně i tentokrát, kdy jediný bod ztratili proti OVG v semifinále. Postup Gifted Gaming_rl byl o poznání sebejistější, kdy se do finále dostali bez jediného zakolísání. Ovšem ani tak nestačili v Bo5 duelu na AGf a ti si připsali druhou výhru v řadě nyní poměrem 3:1. Třetí místo získali hráči z Online Vision gaming po vítězství nad týmem Slanečci 2:1 v rozstřelu o třetí místo.

[RL] Versite, Aippa a Matess nezastavitelné trio CZC.cz Rocket League Cup

Chcete zkusit svoje štěstí? Přihlaste se do dalších turnajů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama