Roccat uvádí myš Kone Aimo u příležitosti 10letého výročí
Technologie Článek Roccat uvádí myš Kone Aimo u příležitosti 10letého výročí

Roccat uvádí myš Kone Aimo u příležitosti 10letého výročí

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 11. 2017 15:12

Novinka přináší hlavně vylepšenou ergonomii a nový ekosystém podsvícení.

Reklama

Roccat uvádí myš Kone Aimo u příležitosti 10letého výročí

Uplynulo deset let od založení výrobce Roccat a také od uvedení první myši Kone. U příležitosti kulatého výročí se výrobce rozhodl vydat nový model řady Kone pojmenovaný Aimo. Aimo je zároveň název nového ekosystému podsvícení, který bude propojovat všechny Roccat periferie (něco jako Razer Chroma).

Nová Roccat Aimo dostala symetričtější tvar. Pro leváky ale není, postranní tlačítka jsou pouze na levé straně. Dvě tradiční postranní doplňuje ještě jedno ergonomické na spodní části opěrky pro palec. Ve výchozím stavu funguje v režimu Easy-Shift – podobná funkcionalita jako Shift na klávesnici umožňuje, abyste pro tlačítka nastavili klidně dvě akce.

{control gallery}

Senzor Roccat Owl-Eye zvládne až 12 tisíc DPI a samozřejmostí je polling rate 1000 Hz. Dvě hlavní tlačítka na myši mají vydržet 50 milionů stisknutí. Volitelně si můžete zapnout také Angle snapping pro vyhlazování pohybu myši. Asi nepřekvapí vnitřní paměť pro uložení nastavení.

Zatím nevíme, kdy se Roccat Kone Aimo začne prodávat u nás. Zahraniční cena činí 70 britských liber, což vychází asi na 2000 Kč. Výrobce nabídne černou, bílou a šedou variantu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama