Rocket League rozšířilo nabídku Xbox Game Pass
Gaming Článek Rocket League rozšířilo nabídku Xbox Game Pass

Rocket League rozšířilo nabídku Xbox Game Pass

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

15. 7. 2018 12:58

Bláznivý fotbálek Rocket League rozšířil nabídku služby Xbox Game Pass.

Reklama

Předplatné Xbox Game Pass znovu rozšiřuje svou nabídku. Naposledy se tak stalo před dvěma týdny, kdy službu obohatily hry Dirt 4, Zombie Army Trilogy, Abzu, Shadow Complex Remastered, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Fallout 3, Human Fall Flat, Bomber Crew a Warhammer: Vermintide 2.

Aby toho nebylo málo, nyní se přidal z těchto všech her asi nejoblíbenější titul, Rocket League. Obvyklá cena hry je podstatně vyšší, takže pokud jste s předplacením dosud váhali, teď už máte asi jasno. V případě, že byste přeci jen raději zakoupili samotnou hru, můžete zamířit na stránky czc.cz, kde hru lze najít i ve verzi pro PlayStation 4 nebo Nintendo Switch.

Xbox Game Pass je služba, za jejíž předplacení pro svou konzoli Xbox One získáte více než 100 vybraných her, které můžete hrát bez jakéhokoliv omezení. Měsíční cena je 259 korun. Z těch nejlepších her které zahrnuje můžeme připomenout tituly jako Sea of Thieves, Rise of the Tomb Raider, Mad Max, Resident Evil 6, Gears of War 4, NBA 2K17 a celou řadu dalších.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama