Rocket League slaví druhé narozeniny velkým updatem
Gaming Rocket League Článek Rocket League slaví druhé narozeniny velkým updatem

Rocket League slaví druhé narozeniny velkým updatem

Jakub Osička

Jakub Osička

5. 6. 2017 14:22

Oslava narozenin přinese nová autíčka, arénu a spoustu dalších inovací.

Reklama

Rocket League slaví druhé narozeniny velkým updatem

Je tomu opravdu tak - od vydání veleúspěšného díla vývojářů Psyonix už uběhly téměř dva roky. Rocket League oslaví své druhé narozeniny na začátku července a k této příležitosti přinese svým hráčům rozsáhlý update se spoustou novinek. Konkrétní datum je stanoveno na 5. 7. 2017. A opravdu je na co se těšit!

Nová aréna

Pojďme se podívat nejprve na novou herní mapu zvanou Champions Field (Pole šampionů) s obrovskou sochou herního loga. Tato zbrusu nová aréna bude dostupna pro běžné online hraní, privátní zápasy a také kompetitivní souboje. Samozřejmě k ní získáte přístup zcela zdarma.

Nový hudební repertoár, efekty a další

Rozšířit by se měl i herní soundtrack. Vývojáři mimo jiné spolupracují s hudebním vydavatelstvím Monstercat a Rocket League získá 18 nových hudebních podkladů. Novinkou jsou také gólové exploze, které mají proběhnout po úspěšné střele na branku. Nechybí ani zmínka o nových achievementech a odměnách. Na bližší informace si ale ještě musíme počkat. Dojde také na odstartování páté kompetitivní série a účastníci čtvrté tak získají odměny dle svých dosažených výsledků - tentokrát půjde o tzv. Season Reward Traily, které se pravděpodobně budou lišit dle úrovní.

Nové bedny a autíčka

S příchodem updatu se můžete těšit také na novou bednu Overdrive Crate. Kromě běžných kosmetických doplňků, jako jsou pneumatiky, potisky apod., z ní můžete získat také dvě nová auta. Jmenují se Centio V17 a Animus GP. Tyto krabice budou k dispozici ve formě limitovaných dropů z online zápasů.

Stále obrovská porce zábavy

Z vlastní zkušenosti mohu Rocket League doporučit úplně každému. Pokud jste si sami raketová autíčka dosud nevyzkoušli, dejte jim alespoň jednu šanci. Hra se často objevuje ve zvýhodněných nabídkách a s blížícími se letními slevami na Steamu není třeba čekat dlouho. Rocket League nabídne nekonečnou porci zábavy, a to pro oddechové hraní i kompetitivní try-hard. Ne nadarmo je stále jedním z nejstahovanějších titulů i na PlayStation Network.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama