Rockstar Games zítra spustí Red Dead Online
Gaming Článek Rockstar Games zítra spustí Red Dead Online

Rockstar Games zítra spustí Red Dead Online

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

27. 11. 2018 19:12

Do Red Dead Redemption 2 míří multiplayer.

Reklama

Studio Rockstar přišlo s novinkou na kterou jsme všichni tak čekali - Red Dead Online, které bude dostupné již tento týden. A jak zmiňují sami tvůrci, je připravené přenést celé Red Dead Redemption 2 do nového online světa, sdíleného s mnoha hráči. 

Rockstar dnes potvrdilo, že multiplayer mód bude dostupný od 27. listopadu, avšak pouze pro předplatitele takzvané Ultimátní edice. Pokud jste si však tuto edici nepořídili, nezoufejte, Rockstar totiž rozčlenil samotný přístup do několika fází. Pokud jste si zakoupili Red Dead Redemption 2 hned v den vydání, budete moci se svým kamarádem brázdit divokým západem už od středy. Pokud jste si hru pořídili do tří dnů po vydání, tak si zaškrtněte ve vašem kalendáři čtvrtek, protože to je den, kterým začíná multiplayer pro vás. No, a pokud patříte k lidem, co si pořizovali Red Dead Redemption až v různých slevách, které byly spojeny s černým pátkem, tak si budete muset počkat až do pátku.

Je však velmi důležité mít na paměti, že toto je pouze BETA, takže pokud jste si hru zakoupili až později, vyhnete se alespoň prvotním herním chybám, které se v prvních dnech rozhodně vyskytnou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama